Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javili se i poznati

Iva Jerković pozirala u badiću šet mjeseci nakon poroda, izazvala lavinu komentara

Iva Jerković
Foto: Instagram Asos
1/12
05.08.2020.
u 13:37

Objava je ubrzo stvorila lavinu komentara, jer Jerković je rodila prije šest mjeseci, a ima savršeno isklesano tijelo.

Voditeljica Iva Jerković na Instagramu je odlučila sudjelovati u "crno-bijelom izazovu" te je objavila fotku u badiću. Objava je ubrzo stvorila lavinu komentara, jer Jerković je rodila prije šest mjeseci, a ima savršeno isklesano tijelo. 

Foto: Instagram screenshot

"Zavidna linija poslije poroda. Bravo", "Top model", "Zgodna Iva", "Koliko si zgodna", samo su neki od komentara ispod objave koju su komentirali i brojni poznati kao što su Maja Šuput, Nina Badrić, Sandra Perković i Neven Ciganović.

Voditeljica je trenutačno na odmoru, ljetuje na Kornatima, a posjetila je i Nin, za koji kaže da je njezina omiljena morska destinacija. 
Inače, Iva je u veljači ove godine rodila djevojčicu Rinu Ami. RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote. Sada, nekoliko mjeseci nakon poroda za RTL je progovorila o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije