Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupa i na Splitskom festivalu

Danijela Martinović objavit će roman s autobiografskim dijelovima: Svijet i javnost su vidjeli nešto drugo

Foto: Petar Krajačić Vilović
1/11
30.06.2022.
u 21:35

Danijela na jesen objavljuje novu knjigu, a ovaj vikend nastupa na Prokurativama i otkrila je kakvu će to posebnu haljinu nositi na Splitskom festivalu.

Pjevačica Danijela Martinović (50) na svojem je Instagram profilu otkrila kakvu će haljinu nositi na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Radi se o dugačkoj, bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu, a ručno je oslikana vizurama Splita. Danijela je uz fotografiju haljine podijelila i o kojim se vizurama radi. 

- Neke od mojih najljepših uspomena - napisala je u opisu objave. U komentarima su joj brojni pratitelji uputili svoje dojmove. "Prekrasno!", poručili su joj pratitelji.

Podsjetimo, pjevačica će se nakon dulje stanke u srpnju ponovno popeti na pozornicu Splitskog festivala i nastupiti s pjesmom "Fortunata". Otkrila je i reakcije svojih najbližih na ovaj potez.

- Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Je l' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?' Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: 'Tomo, prva stvar, idem mami reći da si me primio na festival' - ispričala je Danijela u showu Dobar dan, Dalmacijo.

Danijela će ove jeseni objaviti i knjigu s puno autobiografskih detalja. Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo - rekla je Danijela za IN Magazin

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije