Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova objava

Nikolina Pišek: Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini

Foto: instagram
1/7
30.06.2022.
u 20:45

Voditeljici su nakon nove objave na Instagramu pratitelji poslali brojne poruke podrške.

Nikolina Pišek Ristović prolazi kroz teško razdoblje nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića. Zadnjih tjedana mediji u Srbiji prenose kako je njezin svekar Miša Grof izjavio kako Nikolinu zanima samo novac i imovina njegove obitelji. Voditeljica je na Instagramu stavila novu objavu u kojoj kaže kako je svjesna daće i dalje biti teških trenutaka, ali život teče dalje. 

- Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. I zato hvala @vividenti.kalmar . Velvet Skin tretman umjesto fotoshopa.. Nakon dosta vremena osjetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet! - napisala je u objavi u kojoj su i fotografije sa snimanja za jednu kliniku u Rijeci. U komentarima su joj se javili pratitelji i napisali riječi podrške. 

 

 

- Samo hrabro i osmijeh na lice. Tako i treba ,samo napred uzdignute glave. Moraš ići dalje,imaš dvije lijepe kćeri ,radi kojih živiš i boriš se. A tvoja bol je samo tvoja bol ,i samo ti znaš kako je. Ostani nam uvijek onakva kakvu te poznajemo, predivna!! Glavu gore, i puno sreće i snage u izazovima pred tobom - poručili su joj. 

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
21:54 30.06.2022.

Jel bi moglo barem 15 minuta dnevno bez vašeg srbendovanja? Navodno primate plaće u Hrvatskoj pa se probajte zabuniti i malo civilizaciju oslobodite od vaših zapadnih turčina. Fala!

KA
Kakodane
22:49 30.06.2022.

Jel' Spišek il' Ristović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije