Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Goga i Adam više ne žive u Zagrebu, objavili prvu fotku šetnje s bebom u novom gradu

Foto: Instagram
1/6
05.10.2020.
u 17:16

Par se sada preselio u Zadar, nakon što su donedavno uređivali stan u zagrebačkim Šestinama, a Goga je objavila fotografiju prve šetnje u novom gradu.

Bivše kandidate Braka na prvu, Gordanu Marelli i Adama Kromera spojio je show, iako eksperti nisu mislili da su jedno za drugo. Oni su, i nakon što su se kamere ugasile, ostali zajedno.

Goga je ubrzo otkrila da je trudna, a presretni Adam to je potvrdio. Mnogi su njezinu trudnoću pratili s velikim zanimanjem, a sada, kako par detalje iz privatnog života često objavljuje na društvenim mrežama, prate i odgoj njihove bebe. Par se sada preselio u Zadar, nakon što su donedavno uređivali stan u zagrebačkim Šestinama, a Goga je objavila fotografiju prve šetnje u novom gradu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Gušti su gušti" nspaila je Goga, a ni ona ni Adam još uvijek nisu otkrili koji je točno njihov razlog odlaska iz glavnog grada Hrvatske
Podsjetimo, osim što prate, neki fanovi često i komentiraju njihove odluke oko brige o bebi. Ovaj put su se osvrnuli na fotku na kojoj Adam nosi bebu u nosiljci. 

"Dijete nema ni 40 dana, a stavili ste ga u nosiljku. Hoćete li da puknu djetetu kukovi", jedan je od komentara obožavateljice showa. "Dajte se malo informirajte prije nego što tako nešto napišete", odgovorila joj je Marelli, a korisnica nije odustala već joj je poručila da ona ima odraslu djecu.

"Možda u tome i jest stvar, jer puno toga se promijenilo u zadnjih 20 godina, kao npr. široko povijanje koje se danas više ne radi. I ne brinite, kukovi neće puknuti", napisala joj je Gordana. Mišljenja u komentarima bila su podijeljena, a prvoj obožavateljici showa u negativnoj reakciji pridružila se još jedna pratiteljica.  "Nemoj se naljutiti.. Ali mislim da bi bilo bolje da dijete nosiš u marami, a ne u nosiljki barem do četiri mjeseca jer se bebine kosti još razvijaju, a i hrskavica u kukovima joj nije sazrela i takva nosiljka nije baš pametna za tako malu bebu. Nemoj se ljutiti, ja sam samo savjet dala... Bar je tako meni pedijatrica rekla za moju bebicu... A sad vi kako hoćete", napisala je. 

 

 

Komentara 1

MA
Mary5
17:47 05.10.2020.

Ma super, bas vam hvala na informaciji, evo sad idem da ih posjetim, samo mi fali ulica i kucni broj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije