Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće pred oltar

Godinama su zajedno, ali vezu ne žele ozakoniti. Ovo su njihovi razlozi

Foto: pixsell
1/5
25.10.2018.
u 08:20

Danijela Martinović i Petar Grašo te Matija Vuica i Jurica Popović u dugim su i sretnim vezama i ne pomišljaju o odlasku pred oltar.

Od potpisa kojim bi svoju vezu ozakonili brojni poznati parovi bježe već godinama, a neki i desetljećima. Neki od njih jednostavno ne pate od formalnosti, a drugi su pak uvjereni kako će taj potpis ubiti romantiku u njihovoj vezi. Visoko na ovom popisu su glumački i ljubavni par Kurt Russell i Goldie Hawn koji su zajedno od 1983. godine i odbijaju se vjenčati.


 

– Shvaćam da javnost zanima naša veza i da su mnogi iznenađeni što smo toliko godina zajedno, a nismo se vjenčali. Brak je institucija koja je tu od pamtivijeka, no oboje smo shvatili da ne želimo biti dio te tradicije. Nemojte me krivo shvatiti, brak nije ništa loše i, tko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći na ideju da to i napravimo. Ako se i odlučimo vjenčati, nećemo praviti spektakl od toga, bit će to nešto samo za nas - rekao je Russell jednom prilikom.

Kraljica talk-showa Oprah Winfrey 32 godine je u vezi sa Stedmanom Grahamom, a o mogućnosti da se vjenčanju ovaj je par razgovarao samo jednom.

 

- Samo jednom sam spomenula brak i to kad sam Stedmana pitala što misli što bi se dogodilo da smo se zbilja vjenčali. On je na to odgovorio kako misli da ne bismo više bili zajedno – rekla je Oprah u jednom intervju. Dodala je kako se ne vidi u toj tradicionalnoj ulozi i njima, kao i Kurtu i Goldie, taj papir ne znači previše. Kada su Johna Corbetta pitali u čemu je tajna njegove duge veze s Bo Derek, njegov odgovor je glasio: “Nismo se vjenčali!” Dodao je kako je okružen s puno parova koji su se razveli i zato misli da je jednostavnije biti samo u vezi. Ovaj par u vezi je od 2002. godine i o braku su raspravljali te zaključili kako ne gube ništa ako ne potpišu taj papir.

- Nemamo djecu i nismo više mladi i zato nema ni pritiska oko braka i vjenčanja – rekla je glumica Derek. Dodala je kako je tajna njihove duge veze u tome što jednostavno uživaju biti zajedno. Matija Vuica svojim vjenčanicama usrećila je brojne mladenke, ali o svojoj vjenčanici ne pomišlja niti nakon 40 godina veze s Juricom Popovićem. U jednom intervjuu rekla je kako je svi tjeraju na to, a ako bi se baš i pristala udati, to bi učinila u haljini ukrašenoj kristalima.


 

- Znali smo se posvađati, ali nikad mu nisam bacala pepeljaru u glavu – rekla je tada.
- Naša veza od početka je građena na temeljima poštovanja i apsolutne slobode. Bez toga ničega ne bi bilo – objasnila je Matija jednom prilikom. Desetljeća ljubavi su i iza Danijele Martinović i Petra Graše koji također nemaju namjeru svoju vezu ozakoniti brakom.

- Čim odjenem nešto bijelo, mediji to proglase vjenčanicom. Nekad me to živciralo, ali sada već znam od koga i što očekivati pa sam spremna kao GSS – rekla je Danijela prije dvije godine. Izjavila je tada i da je njihova odluka o neulasku u bračne vode konačna. Na temu braka njen životni partner Petar Grašo srpskim medijima je rekao sljedeće:

– U današnje vrijeme, kada više od polovine brakova puca, licemjerno je smatrati da je muškarac potpun samo kada se oženi. Čovjek je kompletan jedino kadazaista voli onog s kim živi, koga ljubi i mazi i kada je taj odnos stabilan. Nitko ne smije utjecati na vašu odluku hoćete li stupiti u brak ili ne, a kako godine prolaze, za mene to pitanje polako gubi smisao – kaže pjevač.

Pogledajte koje su estradne osobe postale duhovnjaci

 

Komentara 9

Avatar Apsalar
Apsalar
09:44 25.10.2018.

Zar tu ima neka "tajna"? Ajte molim vas... glup članak.

Avatar ivo587
ivo587
08:49 25.10.2018.

24sata i večernji se natječu ko će imati bezveznije članke.

LI
liskovaca
10:11 25.10.2018.

Koliko djece imaju ove naše tzv zvijezde??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije