Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Glazbenica pozirala sa sinom, a pratitelji primijetili: Odjevni komadi koje nose vrijede više od 260.000 kuna

Foto: Bestimage/Pixsell
1/16
06.01.2022.
u 14:24

Američka reperica Cardi B na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj je u potpunosti odjevena u Diorove komade, a kolica i torba za pelene njezinog sina nosili su isti potpis.

Američka reperica Cardi B (29) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred svoje vile sa sinom koji se nalazio u dječjim kolicima. Ova objava istaknula se time da su glazbenica i njezin sin u potpunosti odjeveni u dizajnerske komade koje potpisuje Dior, a to su primijetili i pratitelji . Kako piše američki Page Six, radi se o vintage komadima koje je 2000. godine dizajnirao John Galliano. Vrijednost njezine kombinacije te dječakovih kolica i pripadajuće torbe za pelene iznosi nešto malo manje od 260.000 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Podsjetimo, Cardi je u rujnu prošle godina rodila dječaka koji je njezino drugo dijete. Suprug Offset i ona još uvijek nisu otkrili kako se dječak zove. Dodajmo da par već ima i kći Kulture Kiari Cephus (3). Cardi je otkrila da je trudna u lipnju prošle godine tijekom nastupa na dodjeli nagrada BET, a to se vidjelo posebnom odjevnom kombinacijom koju je tada izabrala.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije