Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR NA JEZIKU

Aleksandar Stanković ovako je komentirao cijeli slučaj oko Đokovića i jasno poručio što misli o tome

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
06.01.2022.
u 10:02

- Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al ovih dana jedan se baš trudi - napisao je Stanković, očito misleći na srpskog tenisača

Urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković (51) na svom je privatnom Facebook profilu objavio status na kojem se referirao na aktualni slučaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, kojem australske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju jer nije cijepljen.

- Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al ovih dana jedan se baš trudi - napisao je Stanković, očito misleći na srpskog tenisača. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

Podsjetimo, Stanković je najavio je kako će gost u idućoj emisiji biti Aleksandar Trifunović, novinar nezavisnog portala "Buka" iz Banje Luke. 

- Bosna i Hercegovina je pred raspadom i mogućim ratom. Ne vidim da su građani BiH zainteresirani da žive bolje jer već 25 godina glasaju za one koji im rade o glavi. Mi živimo permanentnu revoluciju gluposti - Trifunovićev je citat kojim je Stanković najavio gosta.

Trifunovićeva izjava izazvala je lavinu komentara ispod objave, a mnogima je zasmetala tvrdnja kako je Bosna i Hercegovina pred raspadom i ratom.  "Narod ili ti narodi imaju vlast kakvu su birali i kakvu zasluzuju. Sami pali sami se ubili...", komentirao je jedan gledatelj. "Bosna i Hercegovina diše punim plućima, dok ne sluša ovu politiku, zločinačka nametanja.

Ljudi žive normalno. Bog je spasio BiH da nije u EU", smatra druga gledateljica. "Nije Bosna pred nikakvim ratom jer toga divljaštva je svima dosta, a i nema tko povesti, a još manje platiti", napisao je treći korisnik Facebooka. 

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'. Donosimo pregled filmske godine 


 
Ključne riječi

Komentara 81

VI
Vivian
13:49 06.01.2022.

Ne zanima me ni jedan ni drugi.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:16 06.01.2022.

Zašto neki kreteni imaju visoko mišljenje o sebi?

ZM
zmarga
17:37 06.01.2022.

A da se aco ti preseliš u Australiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije