Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj

George Clooney stao u obranu vojvotkinje: Rade joj isto što i Diani

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
13.02.2019.
u 08:57

"Želim reći da mediji posvuda progone Meghan Markle, rade velik pritisak na nju i kažnjavaju je", kazao je u sklopu predstavljanja svoje nove serije "Kvaka 22".

Mediji progone i uznemiruju Meghan Markle jednako kao majku njezina supruga, princezu Dianu, a znamo kako je to završilo, kazao je glumac George Clooney za australski časopis Who. 

Holivudski glumac, blizak prijatelj Meghan Markle i princa Harryja, odlučio je stati u vojvotkinjinu obranu i javno progovoriti o medijskom linču kojemu je izložena. 

"Želim reći da mediji posvuda progone Meghan Markle, rade velik pritisak na nju i kažnjavaju je", kazao je u sklopu predstavljanja svoje nove serije "Kvaka 22".

"Pa ta žena je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganjaju je na isti način kao princezu Dianu. Povijest se ponavlja, a znamo kako je to završilo”, rekao je Clooney aludirajući na tragičnu Dianinu smrt u automobilskoj nesreći 1997. koja se dogodila dok su je u Parizu  progonili paparazzi. 

"Šokiralo me kad sam čuo da su mediji javno objavili njezino privatno pismo ocu. To je krajnje neodgovorno", kazao je, mislieći pritom na pismo što ga je vojvotkinja navodno poslala ocu nedugo nakon vjenčanja, a on ga ustupio britanskome Daily Mailu.

Pismo je objavljeno samo nekoliko dana nakon što je petero Meghaninih najbližih prijatelja za People anonimno otkrilo da je vojvotkinja od Sussexa "izložena lažima, neistinama i sveopćem maltretiranju".

Rekli su i da su jako zabrinuti zbog stresa i negativne pozornosti kojima je Meghan izložena. "Nije u redu bilo koga izlagati takvoj emocionalnoj traumi, osobito kada je ta osoba u visokoj trudnoći."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije