Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako neobično

Meghan rukavice uvijek drži u rukama, a postoje dva razloga zašto to radi

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
05.02.2019.
u 14:39

Novinarka Elizabeth Holmes objasnila je koja su dva razloga zbog kojih Meghan rukavice drži u rukama.

Oprostite, ruke su mi hladne, rekla je Meghan Markle dok se pozdravljala i rukovala s građanima Bristola.

Vojvotkinja od Sussexa cijelo vrijeme ovog posjeta, tijekom kojeg je padao snijeg, je imala rukavice koje je držala u rukama, pa su se britanski mediji požurili pronaći još fotografija na kojima vojvotkinja na hladnoći umjesto na rukama rukavice drži u rukama. 

Tako je Meghan rukavice držala u rukama na Božić dok je s kraljevskom obitelji hodala prema crkvi, a sličan prizor ponovio se na nekoliko njenih pojavljivanja u javnosti u zadnja dva mjeseca.

Novinarka Elizabeth Holmes objasnila je kako su dva razloga zbog kojih Meghan rukavice drži u rukama.

Prvi je taj što se rukavice odlično uklapaju u njen kraljevski imidž, a drugi razlog zašto rukavice ne nosi je taj što se s ljudima želi rukovati i ne želi to raditi u rukavicama.

Ključne riječi

Komentara 4

HO
horton
16:37 05.02.2019.

Da sam bar ovo ranije znao.

DU
Deleted user
16:10 05.02.2019.

ahahahaha, opet ovi. pa zar niste i jucer pisali o njima., hebo te pa ne prodje dan kad nema clanak o Meghan Merkle i britanskoj kraljici, bilo je dana kada je o njima bilo vise clanaka u vecernjem nego u daily mailu i mirroru zajedno. ali nije to poanta, nego mene zanima ko je vama urednik, koja vam je uredjivacka politika, jer kad odes na vecernji doslovno svaki dan je 90% "clanaka" copypaste iz anglosaksonskog tiska, vecinom daily mail ali ima i iz suna, mirrora, metroa i slicno.interesantno da doslovno nikad ili veoma rijetko se pojavi nesto iz njemacke, spanjolske, francuske, skandinavije ili slicno pa se pitam jel to neka direktiva iz nekog centra da se forsiraju anglosaksonci ne znam, ali stvarno nije normalno.

5S
505.scrtom
15:45 05.02.2019.

Možda je egzibionistički ustrojena,uglavnom reskira da se rukuje s ljudima koji nisu oprali ruke nakon neke nužde..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije