Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Meghan Markle problematičnom ocu napisala je pismo i moli ga samo jedno

Foto: PA/Pixsell
1/7
06.02.2019.
u 18:00

Prijateljice vojvotkinje od Sussexa ispričale su kako je nakon vjenčanja Meghan poslala pismo ocu Thomasu.

Informacije o privatnim životima članova britanske kraljevske obitelji iz Kensingtonske palače uvijek pristižu na kapaljku u medije, a trenutno sve najviše zanima privatni život vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji uskoro postaju roditelji.

Zato su prijateljice Meghan Markle odlučile medijima podijeliti neke zanimljive informacije o ovom novopečenom bračnom paru. Ispričale su kako posjetile novi dom Meghan i Harryja koji je bivša glumica uredila sama.

- Nottingham Cottage njihov novi dom i Meghan ga je uredila da bude udoban i preslika je njenog stila. Meghan svaki dan kuha za sebe i Harryja - otkrile su za People njene bliske prijateljice koje su joj nedavno bile u posjeti.

Dotakle su se i odnosa Meghan i njenog tate koji je iskoristio slavu svoje kćeri kako bi dobio medijsku pažnju i zaradio nešto novca. Nakon što se nije pojavio na njenom vjenčanju Meghan mu je, tvrde prijateljice, poslala pismo u kojem je imala samo jednu molbu. 

- Molim te prestani me maltretirati preko medija - napisala mu je Meghan.

Prema tvrdnjama njenih frendica, otac joj je na pismo odgovorio i tražio da se fotografiraju zajedno, a tvrde kako Meghan nije uopće bliska s polubratom i polusestrom kao što to oni govore. 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danebi
09:10 07.02.2019.

Kad imas takve prijateljice, ne trebas neprijatelje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije