Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujali ju

Gaga podivljala na koncertu zbog Coopera: 'Budite pristojni ili odj***'

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.06.2019.
u 15:50

Bradley Cooper je nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s Irinom Shayk, a mnogi strani mediji i izvori bliski paru tvrde da je razlog najvjerojatnije baš Gaga.

Pjevačica Lady Gaga poručila je fanovima prisutnim na koncertu u Las Vegasu da budu pristojni ili odj***.

Naime, pjevačicu su uzrujali povici publike "gdje je Bradley?" dok je izvodila svoj hit 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena', koji inače izvodi s Cooperom.

Bradley Cooper je nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s Irinom Shayk, a mnogi strani mediji i izvori bliski paru tvrde da je razlog najvjerojatnije baš Gaga.

To su zaključili nakon što su glumac i pjevačica zajedno izveli pjesmu 'Shallow' na dodjeli Oscara i kemijom osvojili obožavatelje diljem svijeta, od kojih su mnogi navijali za to da završe zajedno.

Nakon izvedbe Gaga je komentirala kako su ona i Cooper  samo prijatelji i da su htjeli da publika misli da između njih postoji nešto više, no samo za vrijeme nastupa.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 1

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
19:03 10.06.2019.

Vrlo pristojna osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije