Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u Dubrovniku

Fanovi oduševljeni, omiljena turska glumica otkrila da ima hrvatske korijene

Foto: Instagram
1/4
13.07.2018.
u 14:32

Meryem Uzerli pohvalila se na Instagramu kako uživa u Dubrovniku i napisala je da je njena prabaka Hrvatica.

Meryem Uzerli, turska je glumica koja veliku popularnost uživa u Hrvatskoj i to zahvaljujući ulozi Hurem u gledanoj seriji "Sulejman Veličanstveni", a nakon objave na Instagramu danas sigurno će uživati još veću popularnost kod nas.

Glumica se pohvalila kako odmara u Dubrovniku i otkrila je dosad nepoznatu informaciju o svojim korijenima.
- Znate što? Moja prabaka je iz Hrvatske. Volim Hrvatsku - napisala je glumica. Fanovi nisu mogli sakriti oduševljenje ovom informacijom.

 

 

Do u know what ? My great grandmother is from Croatia 🇭🇷 #lovecroatia ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

- Volimo i mi tebe, ljepotice! Uživaj u Lijepoj našoj Hrvatskoj! - poručili su joj obožavatelji i pozvali je da posjeti i ostale krajeve 
Hrvatske i rekli su joj da je očekuju u Šibeniku i Zadru.

Uloga Hurem priskrbila joj je slavu, ali dovela je i do ruba psihičkog sloma i zato se na neko vrijeme povukla iz javnosti. Teško se nosila s pritiskom javnosti i tolikom slavom, ali i negativnim komentarima publike jer je njen lik bio zao. Istovremeno proživljavala je i privatnu dramu.

Njen zaručnik Can Ates htio je da Meryem pobaci kada je saznao da je trudna i to je Meryem dovelo do živčanog sloma. Kći Lara, kojoj su sada tri godine vratila joj je vjeru u život i Meryem se oporavila nakon svih nevolja i opet vratila glumi. 

1/16

Komentara 1

KR
Krotila
17:43 13.07.2018.

jede li svinjetinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije