Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pristojnost je seksi'

Prisjetimo se kada je Čilićeva Kristina proglašena najseksepilnijom Dubrovkinjom

kristina milković
Foto: KULT
1/10
10.09.2014.
u 18:27

Kristina Milković prije četiri godine proglašena je za najseksepilniju Dubrovkinju u izboru čitatelja tadašnjeg lokalnog magazina, danas portala, Kult

Djevojka Marina Čilića, Kristina Milković, prije četiri godine proglašena je za najseksepilniju Dubrovkinju u izboru čitatelja tadašnjeg lokalnog magazina, danas portala, Kult. Lijepa Kristina je u konkurenciji 25 djevojaka, među kojima su bile i tadašnja glasnogovornica gradonačelnika Dubrovnika Antonela Đurđević, bivša Playboyeva zečica Leona Rajačić, bivša manekenka Aida Šipčić, bivša Miss osobnosti na izboru Miss Hrvatske Matea Matić i natjecateljica druge sezone Big brothera Tanja Jovanović, odnijela uvjerljivu pobjedu.

Opisujući pobjednicu, redakcija Kulta tom prilikom napisala je „Da je pristojnost seksi, pokazala nam je i ljepša polovica Marina Čilića koja je skupila najviše vaših glasova. Moramo priznati da nam je izuzetno drago jer Kristina je, bez pretjerivanja, predivna mlada dama koja bi trebala biti uzor mladima, ne samo u Dubrovniku!“

Još i danas u redakciji Kulta smatraju da je Kristina Milković izuzetna mlada dama o kojoj se i ne može govoriti nego isključivo u superlativima.

Kristina i Marin Čilić u vezi su četiri godine, a osim što mu je djevojka, tenisač se našalio da mu je i psihologinja 24 sata na dan. Naime, lijepa Dubrovkinja vrijedna je studentica koja je studirala dva fakulteta – psihologiju i politologiju, a Marin kaže kako mu je ogromna potpora. U tome se slaže i Draga Milković, Kristinina majka.

– Divan je dečko, ljubazan, jednostavan i skroman, čime me i oduševio. Jednostavno ga morate voljeti. Mojoj Kristini ništa nije teško napraviti za Marina, kao ni njemu za nju – rekla je Draga.

>>Čiliću je djevojka Kristina najveća podrška, a po potrebi i psihologinja

>>Čilićeva Kristina oduševila strane medije: Ona je Marinov drugi Grand Slam!

>>Čilićeva buduća punica: Za Kristinu bi skinuo zvijezde s neba!

Komentara 25

BU
bubbagugy
19:54 10.09.2014.

Ljepa mala, vuče na Evu Mendes

PA
pajopatak
19:33 10.09.2014.

Mala je avion, studira 2 fakulteta, a izgleda da je i pristojna cura... Jebate ako je ovo prosjek onda smo mi Hrvati jako sretni muškarci...

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
20:06 10.09.2014.

mala je zgodna...i kaj sad? biti lijep je važnije od biti pametan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije