Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi lik

Dolores Lambaša kao zlica Tamara spletkari u seriji "Ruža vjetrova"

Dolores Lambasa
23.08.2012.
u 11:30

Televizijska zloća, koja je itekako potrebna da bi radnja bila dinamična i dramatična, zapravo nema nikakve veze s atmosferom na snimanju. Dolores priznaje da se na setu snimanja serije osjeća kao kod kuće.

U drugoj sezoni „Ruže vjetrova“ Dolores Lambaša utjelovit će atraktivnu odvjetnicu Tamaru koja poslovno surađuje s ljudima iz kriminalističkog miljea. Vođena motom – cilj opravdava sredstvo – ruši sve pred sobom na putu k cilju. A njezin je cilj muškarac!
 
Tamara je, jasno je, negativka koja će svojim spletkama i intrigama i te kako pripomoći da gledatelji i ovu jesen ostanu prikovani uz male ekrane i drugu sezonu „Ruže vjetrova“!

Televizijska zloća, koja je i te kako potrebna da bi radnja bila dinamična i dramatična, zapravo nema nikakve veze s atmosferom na snimanju. Dolores priznaje da se na setu Ruže vjetrova osjeća kao kod kuće:
 
– S većinom profesionalaca već sam surađivala na dvije serije, a kada sam došla, svi su me lijepo dočekali – kaže Dolores.

Iako je rodom iz Šibenika, glumicu posebno veseli angažman u Splitu:
 
– Ovaj grad ima dušu, ljudi su srčani i iskreni – zaključila je Dolores.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
12:21 23.08.2012.

Lambaša glumi zlicu. Pa i ne treba puno glumiti.

Avatar billybull
billybull
13:32 23.08.2012.

d.l. kao "zlica" tamara....pa kaj znaci to zlica, i na kojem to jeziku?

DI
duncan_idaho
16:39 23.08.2012.

Pa šta nije ova već odavno u Holywoodu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije