Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Charlie Sheen nožem prijetio supruzi kako će je ubiti ako spomene razvod

sheen
AFP
29.12.2009.
u 11:55

Razočaran mučnom rastavom od glumice Denise Richards s kojom ima dvije kćeri, 44-godišnji Sheen izgubio je kontrolu u tolikoj mjeri da je bijesan gušio suprugu Brooke i prijetio joj smrću držeći joj nož pod grlom.

Za poročnog sina uzornog tate Martina Sheena ovo je definitivno bio nezaboravan Božić. Naime, u javnost su procurili detalji svađe poznatog glumca Charlieja Sheena i njegove supruge Brooke koja je izbila na Badnjak kad je Brooke od slavnog glumca ‘kratkog fitilja’ zatražila razvod. Razočaran mučnom rastavom od glumice Denise Richards s kojom ima dvije kćeri, 44-godišnji Sheen izgubio je kontrolu u tolikoj mjeri da je bijesan gušio suprugu i prijetio joj smrću držeći joj nož pod grlom. 

– Poznajem bivšeg policajca koji te može ubiti i ne ostaviti trag. Bolje ti je da živiš u strahu. Ako ikomu kažeš što se dogodilo, ubit ću te! – zaprijetio je uzrujani glumac Brooke Muller, kojom se oženio prošle godine. Charliejeve prijetnje očito nisu toliko zastrašile Brooke koja je plačnim glasom uspjela u Sheenovu vilu u Aspenu pozvati policiju. Opravdanje koje je glumac ponudio policiji glasilo je kako ‘se zbog razočaranja suprugom i prijetnji razvodom koje su ga jako povrijedile previše uzrujao’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije