Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani za frontmena grupe U2

Bono Vox: 'Možda više nikada ne zasviram gitaru'

bono vox
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
02.01.2015.
u 19:20

Zbog oporavka nakon teške biciklističke nesreće koju je doživio u studenom, pjevač je morao otkazati sve javne nastupe zakazane za prvu polovicu 2015. godine

Vođa irske rock grupe U2, Bono Vox,  još se uvijek opravlja od biciklističke nesreće koju je doživio krajem studenog.

Nesretni Bono u newyorškom Central Parku slomio je nadlakticu, ključnu kost, lopaticu, mali prst na ruci i kosti očne šupljine. 

U iscrpnom sažetku 2014. godine koji je napisao na službenoj stranici grupe, Bono se dotakao i biciklističke nesreće u kojoj je stradao. 

– Oporavak je puno teži nego što sam očekivao... Dok ovo pišem, još je uvijek neizvjesno hoću li ikada više moći svirati gitaru. Dečki iz benda podsjetili su me da ni oni, ni zapadna civilizacija ne ovise o tome –  napisao je Bono. 

Dodao je i kako bi mu silno  nedostajao užitak prebiranja po gitari te da i sam zna da  "ni Edge, ni Jimmy Page, ili bilo koji drugi gitarist, nemaju lakat od titanija".

Zbog oporavka od teških ozljeda frontmen grupe U2 otkazao je sve javne nastupe koji su bili zakazani za prvu polovicu 2015. godine

Ipak, nada se da će početak svjetske turneje u svibnju dočekati spreman. Na to se, kako kaže, mora dobro koncentrirati. 

>>Prošli tjedan izbjegao smrt za dlaku, a sada slomio ruku

>>Bono Vox umalo poginuo na letu za Berlin

Komentara 2

SL
shooshko.luka
20:03 02.01.2015.

pa bolje bi proso da je pao sa motora

AN
AngelJustMe
00:11 03.01.2015.

:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije