Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na jahti

Beyonce 31. rođendan proslavila s obitelji krstareći Mediteranom

beyonce
05.09.2012.
u 10:40

Dok neke zvijezde organiziraju velike rođendanske zabave, pjevačica je uživala na pučini u društvu supruga i kćeri Blue Ivy

Za razliku od raskošnog stila života koji vode američke pjevačice, Beyonce ne voli priređivati raskošne i bučne rođendanske proslave. Svoj 31. rođendan Beyonce je proslavila 'skromno' − krstareći Mediteranom sa suprugom i osmomjesečnom kćeri Blue Ivy.

Od prijatelja je dobila brojne čestitke, a one koje je dobila od drage prijateljice Gwyneth Paltrow, majke, sestre i svekrve, objavila je na internetu.

− Draga moja B, ušla si u moj život kao slatka djevojka s juga i pretvorila se u predivnu ženu. Divim ti se jer si unatoč velikom uspjehu i slavi ostala stajati čvrsto na zemlji, uvijek draga i pažljiva − napisala je Jay-Zijeva majka.

Jednostavno odjevena, bez šminke i raspuštene kose, sretna Beyonce sa suprugom je nazdravila čašom šampanjca, a malenoj Blue Ivy pažnju su privlačili brojni plavi i bijeli baloni kojima je bila ukrašena jahta.

Komentara 1

TW
Tex_Willer
11:26 05.09.2012.

a Rozga ili Sevka? niste već dugo... cccccccccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije