Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆ U BOLNICI

Alka Vuica umalo iskrvarila nakon rutinske operacije

alka
Pixsell
27.12.2009.
u 20:22

Nakon što su je liječnici operirali, sestre su zapazile da krvari u kateter te je opet morala u operacijsku salu. Pjevačica kaže da je krvarila jer su joj u prvoj operaciji kirurzi ozlijedili venu.

Pjevačica Alka Vuica Božić je provela u bolnici zbog napadaja slijepog crijeva, koji je, kako tvrdi Alka, umalo završio kobno. Nakon koncerta u Splitu u nedjelju ujutro, 20. prosinca, pjevačica je osjetila jaku bol u trbuhu te se vratila u Zagreb. U Novoj bolnici u Dubravi dijagnosticiran joj je napadaj slijepog crijeva.

Nakon što su je liječnici operirali, sestre su zapazile da krvari u kateter te je opet morala u operacijsku salu. Pjevačica kaže da je krvarila jer su joj u prvoj operaciji kirurzi ozlijedili venu. Mogla je iskrvariti da sestre nisu došle na vrijeme. Nakon toga dva dana provela je u šok-sobi na respiratoru, a zatim je pet dana bila na infuziji.

Najteže joj je palo, kaže, što je morala propustiti božićne specijalitete, poput bakalara, jer joj se sva hrana gadila.

Ključne riječi

Komentara 9

ZI
zikac
22:13 27.12.2009.

rutinska operacija ili laparoskopska?

OB
-obrisani-
06:11 28.12.2009.

E, sad vidimo zašto se Hebrang nije htio operirati u RH

MA
mar06mir
03:46 28.12.2009.

Steta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije