Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neukrotivi roker

A. Kiedis: Poput svog oca nikad se neću skrasiti s jednom ženom

anthony kiedis (1)
Foto: pixsell
1/4
14.03.2012.
u 09:44

Prije nastavka turneje Anthony Kiedis rekao je riječ-dvije o ženama, ovisnosti, ocu i četverogodišnjem sinu u kojeg je beskrajno zaljubljen.

Prije nastavka svjetske turneje 29. ožujka, koju je morao prekinuti zbog operacije stopala, frontmen Red Hot Chilli Peppersa  Anthony Kiedis ispričao je nešto o svojim manama i odnosu s ocem.

Iako sve o poročnoj Kiedisovoj prošlosti stoji u njegovoj autobiografiji, 49-godišnji roker dodao je da svog oca nikad nije smatrao krivim za svoje mladenačke greške. Naime, s ocem, tad poznatim dilerom u Los Angelesu, kao tinejdžer je pušio marihuanu, a nevinost je izgubio s njegovom djevojkom.

– Bila  su to druga vremena. Moj je otac bio buntovnik koji se svojim načinom života bunio protiv  konzervativnog odgoja svog oca koji ga je i seksualno zlostavljao. Istina je da su to bile lude šezdesete i da je moj otac u tom buntovništvu otišao malo predaleko. Ali unatoč svemu bili smo najbolji prijatelji, puno bliži nego neki drugi sinovi i očevi koji su nakon dolaska s posla tamanili martini, čitali novine i ignorirali svoju djecu. Danas kad sam i sam otac, nikad ne bih ponovio njegove greške jer su me one učinile emocionalno nestabilnim. Ono što je moj otac radio nije bilo iz zloće i sebičnosti, zbog toga mu nemam što oprostiti – objasnio je Kiedis.

– Možda je moj način odrastanja jedan od razloga moje ovisnosti, ali oca ne smatram odgovornim. Ako si sklon tome, onda si sklon, ako nisi, onda nema osobe koja će te prisiliti da postaneš ovisnik. Isto je i s Whitney Houston. Svi optužuju Bobbyja Browna za njenu ovisnost, ali ne vjerujem da je on jedini kriv u toj priči – kaže slavni glazbenik.

Kiedis je prije nekoliko godina priznao kako se boji da će zauvijek ostati ženskar poput svog oca. Njegova bivša djevojka, s kojom je dobio sina Everlyja, poručila mu je kad ju je odlučio napustiti: "Nadam se da ćeš jednog dana pronaći ono što tražiš".

– Prije deset godina vjerovao sam da ću uspjeti pronaći ženu s kojom ću imati dugu vezu, sad polako počinjem sumnjati u to. Možda sam previše sin svog oca koji se nikad nije skrasio s jednom ženom. No, nema veze jer kad pogledam svog sina shvaćam koliko sam ludo zaljubljen u njega i koliko je on zaljubljen u mene. Ako i ne nađem pravu ženu, nije važno,  jer već imam najveću ljubav svog života. Još uvijek nisam u potpunosti pobijedio svoju sebičnost.

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:18 14.03.2012.

Jaoooo....jos jedan napuhani ego lik koji najvjerojatnije onanira pred ogledalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije