Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubljen san o Hrvatskoj

Stvaranje 'kastinskog' društva i privatizacija usred rata pogreške su koje i danas plaćamo

Davorin Visnjic/PIXSELL
22.07.2021.
u 08:16

Atmosfera nezadovoljstva, frustracije, osiromašenje i ekonomska nesigurnost taloženi godinama stvorili su silan osjećaj društvene nepravde. I to je jedan od važnih razloga koji motiviraju ljude da se iseljavaju iz Hrvatske

Komentara 19

VI
vidum
08:46 22.07.2021.

Ne bih rekao da su to pogreške. To je bio plan kako svo bogatstvo jedne zemlje prenijeti u vlasništvo jedne organizacije. Apsolutno su uspjeli. Pogreška je bila tu organizaciju dovesti na vlast. I 30 godina kasnije, još nismo progledali. Jasno mi je da su mnoge kupili, mnoge protjerali u svijet, ali još uvijek nas je dovoljno da to promijenimo. Sve što treba učiniti jest svake četvrte godine ustati s kauča na pola sata.

Avatar yumamic
yumamic
10:03 22.07.2021.

Ljudi uvijek idu tamo gdje je veća plaća, ovo su sve tlapnje i filozofije. Pa naši domoljubni nogometaši koji su i ovdje dobro zarađivali su otišli zbog još više novaca, a ne ovih lupetanja.

ZA
zagabria5
09:04 22.07.2021.

Izvršena je organizirana pljačka, ali ekonomsko stanje u društvu ne bi bilo bolje i da nije. Sve te firme propale bi i ovako i onako jer nisu konkurentne i mi ne znamo voditi biznis. To tek treba naučiti a i nije sve u otvaranju kafića i picerija te kladionicama. Mi smo nepošteni ali i nedovoljno sposobni za kapitalizam, za sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije