Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Orbána ne zanima napuštanje Europske unije, nego isključivo njezino osvajanje

09.07.2021. u 09:56

RH je u sporovima Budimpešte i Bruxellesa uvijek bila čvrsto uz Orbánov režim

Komentara 49

DU
Deleted user
10:16 09.07.2021.

Tako je druže. Zašto bi se Orban povlačio pred briselskim pekinezerima.

JO
jorgen
11:34 09.07.2021.

Oho. Orbanov "režim"? Autor očigledno nije upoznat da je Orban pobijedio na legitimnim, demokratskim izborima zbog čega ne možemo pričati o režimu koji se nameće protivno volji naroda. Primjer režima bi npr. bilo instaliranje Europske komisije (EK) koju građani ne biraju. Ali o tome je zabranjeno pisati.

PG
penelope_gr5
10:33 09.07.2021.

Pedofilstvina u Briselu i Berlinu na aparatima, nema nista od psihickoga silovanja djecice u madjarskim vrticima i skolama. Procitajte sto je napisao Orban na fejsu - ''Brisel zeli poslati svoje lgtb aktiviste u Madjarske skole, necemo im to dozvoliti. Briselsel zeli aktivirati lgtb aktiviste u Madjarskim skolama, necemo dozvoliti da se to dogodi!!!.. muahahahahha. Kakav CAR, kapa dolje Madjarskome Premijeru!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije