Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osigurao medalju

Ovo su čak i suci morali vidjeti: Pogledajte kako je Hrgović nokautirao Kubanca

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
17.08.2016.
u 08:53

Jučerašnjom borbom Hrgović je dokazao da se može nositi sa svakim, iako valja napomenuti da je dobro da je došlo do nokauta jer tko zna kako bi suci bodovali njegov učinak

Hrvatski boksač Filip Hrgović jučer je u četvrtfinalu boksačkog turnira na Olimpijskim igrama nokautirao Kubanca Leiniera Pera i plasirao se među četiri najbolja borca u superteškoj kategoriji.

To znači da mu je osigurana minimalno brončana medalja s ovih Igara, ali pred njim je i borba za ulazak u finale, a suparnik će mu biti svjetski prvak Francuz Tony Yoka.

Jučerašnjom borbom Hrgović je dokazao da se može nositi sa svakim, iako valja napomenuti da je dobro da je došlo do nokauta jer tko zna kako bi suci bodovali njegov učinak. Posebno ako se uzme obzir pomalo čudni kriteriji u prvoj rundi koju su dodijelili Kubancu, iako nije ozbiljno zaprijetio našem boksaču. Štoviše, njemu se već na početku meča odbrojavalo.

Stoga je Hrgović u nastavku krenuo još žešće, a nokaut se nije mogao ignorirati. Pogledajte kako je izgledao meč Hrgović – Pero, a nokaut možete vidjeti na 2.25 u videu...

>>Hrgović nokautirao Kubanca i osigurao medalju!

Komentara 16

Avatar Keep_calm
Keep_calm
09:27 17.08.2016.

E sad tako i Yoku! I taj je pobijedio na neke čudne bodove, penicilin će mu dobro doći!

Avatar samo Istina
samo Istina
09:27 17.08.2016.

Bez nokauta teško bi dobio. Suci su u ovom sportu lopovi veći, posebno na olimpijadama. Bravo Hrgoviću!!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:15 17.08.2016.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije