Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Florentinov vapaj

Predsjednik Reala: Ne mogu nas izbaciti iz kupa, pa mi nismo znali za suspenziju

Florentino Perez
Foto: Reuters
1/5
04.12.2015.
u 08:59

- Ne može nas se izbaciti jer mi nismo znali da je Čerišev suspendiran, nitko nas nije obavijestio

U Španjolskoj traje velika debata oko toga treba li izbaciti Real iz Kupa, a većina se slaže da treba jer pravila vrijede za sve. Na sličan način prošle godine izbačena je Osasuna, ali predsjednik Reala uvjerava da je ovo potpuno drugačiji slučaj.

Naime, Florentino Perez uvjeren je da će uspjeti dokazati da se ne radi o njihovu propustu, već je odgovornost prebacio na druge.

- Ne može nas se izbaciti jer mi nismo znali da je Čerišev suspendiran, nitko nas nije obavijestio. Članak 41. disciplinskog pravilnika saveza kaže da kazna nije na snazi ako o njoj nisu obaviješteni oni kojih se tiče. Real nije znao da kazna postoji i nitko nas nije obavijestio o tome, ni igrač ni Villarreal ni savez, kazao je Perez.

Podsjetimo, Real je pobijedio Cadiz 3:1, ali je u prvom poluvremenu igrao Denis Čerišev koji je imao suspenziju iz razdoblja igranja za Villarreal. No, Benitez to očito nije znao pa ga je stavio u igru, a tek nakon dovikivanja s tribina na odmoru ga je ostavio u svlačionici.

>>Rafa Benitez već je izbačen iz Kraljeva kupa

Komentara 2

Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:48 04.12.2015.

ma izbacit i zabranit dledece godine nastupita

DH
dalibor.hren
19:27 04.12.2015.

Realovi čelnici nisu znali, a s tribina im je publika dovikivala da je čovjek kažnjen!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije