Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitali ste

Smetaju vam podočnjaci? Evo savjeta kako ih prikriti

zijevanje
Foto: Thinkstock
28.11.2013.
u 18:00

Na pitanje čitateljice odgovara vizažistica Sanja Agić

Pitanje: Imam tamne, vrlo izražene podočnjake. kakvu šminku da odaberem i kako da je nanesem da bih prikrila podočnjake?

(Maja / Pazin)

Odgovor: Za podočnjake odaberite korektor koji u sebi lagano “skriva” narančasti ton. Kremasto-tekući korektori nemaju veliku prekrivnu moć. Za prikrivanje većih nepravilnosti na koži bolji su korektori u stiku. Da biste prikrili podočnjake, osobito ako je cijelo područje ispod očiju tamnije, potreban je puder lagane teksture najsvjetlijeg tona koji se slaže s pigmentom vaše puti.

Nakon što ste posvijetlili dio ispod očiju, nanesite lagano tekući puder koji se u boji i pigemntu stapa s vašom prirodnom bojom kože. I osnovna boja podloge za ostatak lica treba se stopiti s vašom puti. Korektor će najbolje prekriti sjene ako ga nanesete na masnu podlogu - tekući puder. Za postojanost korektora bitno je da lagano osušite i matirate cijelu podlogu te fiksirate korektor suhim puderom u kamenu ili u prahu - prijelaz između našminkanog i nenašminkanog dijela ne smije biti uočljiv.

Ako niste sigurni koji vam ton suhog pudera odgovara, dobar je odabir i transparentan puder koji se stapa s tonom svake masne podloge.

>>Podočnjaci i bore nisu nepobjedivi - riješite ih se u tren oka!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hr98
Hr98
10:12 03.12.2013.

najbolje se prikrivaju spavanjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije