Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji vas vodi na koncert "Neki to vole vruće"

Neki to vole vruće
PR
Autor
PR članak
28.12.2011.
u 12:57

Koncert se održava 28.12 u klubu Sax sa početko u 21h.

Ovih dana se pozdravljamo sa starom godinom, a dečki iz grupe Neki to vole vruće pobrinuli su se da ovaj tjedan, pa na kraju i cijelu 2011. godinu završimo sa njihovim samostalnim koncertom, koji je najavljen za sutra, u srijedu, 28.12.2011. u klubu Sax.

Grupa Neki to vole vruće ove je godine najavila svoj povratak na glazbenu scenu, a to obilježavanje započeli su odličnom svirkom u jednom zagrebačkom klubu, novim singlom 'Prođi ispod mojih prozora', koji se u vrlo kratkom vremenu našao na 1. mjestu službene Top liste Hrvatskih radio postaja, a nastavili suradnjom sa glumicom Petrom Dugandžić, koja je utjelovila Merlinku za potrebe spota, te sada godinu završavaju koncertom u Saxu.

Ne propustite koncert uz svima poznate hitove, ali i goste. Dečkima će se sutra pridružiti i Four ladies - cure Ivana Radovniković, Ivana Kindl, Maja Vučić i Branka Delić koje će zajedno izvesti svoju božićnu pjesmu 'Sretan Božić', kao i Dražen Scholz.

 

Vecernji.hr vas vodi na evente
Ako želite uživati karte za koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?