Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Upoznaj Massima"

massimo i peggy
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
05.02.2014.
u 09:55

Sretni dobitnici su:

1. Ana Blažević Šimić, Zagreb
2. Nina Pejanovic, Zagreb
3. Mario Šošerko, Zagreb
4. Mladen Turk, Zagreb
5. Tina Ivašković, Kut.Slatina
6. Andrijana Dolančić, Donji Miholjac
7. Melita Stuparić, Zagreb
8. Maja Petak, Vrbovec
9. Lavinija Stipetić, Ogulin
10. Franjka Barlafa, Zagreb

Čestitamo!

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/2009) Večernji list d.o.o. donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

"Upoznaj Massima"

Članak 1
Priređivač

Nagradnu igru pod nazivom „Upoznaj Massima“ organizira i provodi Organizator: Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102 (u daljnjem tekstu: Priređivač)

Članak 2
Trajanje i svrha nagradne igre

Svrha SMS nagradne igre „Upoznaj Massima“ igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list. Nagradna igra ima samo jedno kolo i traje od 5.2.2014. godine do 12.2.2014. do 12 sati godine (uključujući oba datuma).

Članak 3
Područje organiziranja i provođenja nagradne igre

Nagradna igra se organizira i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

Članak 4
Fond nagrada

Fond nagrada sastoji se od:

R.br

Nagrade

Broj nagrada

Pojedinačna vrijednost nagrade

Ukupna vrijednost nagrade (uključen PDV)

1.

2 ulaznice za koncert Massima, 14.2.2014. i druženje sa Massimom

10

260 kuna

2600 kuna

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 2600,00 kn s uključenim PDV-om i na tu će vrijednost priređivač nagradne igre uplatiti 5% u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5
Mehanika nagradne igre

A. Način sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivališetm u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 5.2.2014. godine do 12.2.2014. do 12 sati godine. kupe proizvod: cd Massimo koji, kupljen zajedno s Večernjim listom košta 13 kuna te u istom razdoblju pošalju SMS poruku na broj 60085 (cijena poruke je 2,40 kn u cijenu je uključen PDV) slijedećeg sadržaja (ključna riječ VL, broj računa, ime i prezime, adresa).

Dokaz o kupnji je račun kojeg kupac mora sačuvati i predočiti prilikom preuzimanja nagrade. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem računa. Jedan broj računa može se poslati samo jednom.

B. Izvlačenje nagrada

Tročlana komisija će nadzirati javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati u prostorijama Večernjeg lista, na adresi Oreškovićeva 6H/1, Zagreb, u terminu: 12.2. u 13 sati

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre, zaprimljeni putem SMS poruke spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre- 5.2.2014. u 00:00:00 do 12.2.2014. do 11:59:59 sati.

Brojevi računa kupnje izvan navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Nagrade se izvlače putem računalne aplikacije za izvlačenje dobitnika.

Jednom izvučeni dobitnik gubi pravo sudjelovanja u daljnjem izvlačenju.

Imena dobitnika bit će objavljena na www.vecernji.hr najkasnije dva dana od dana izvlačenja.

U slučaju da je više nagrada nego sudionika, višak nagrada bit će prodan na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom bit će uplaćena u korist državnog proračuna u roku 8 dana od obavljenog javnog natječaja.

C. Preuzimanje nagrada

Za preuzimanje nagrade dobitnik je dužan predočiti legitimacijski dokument osobnu iskaznicu te original račun kupnje (koji je prijavljen putem dobitne SMS poruke).

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, najkasnije do 14.2.2014., a druženje s Massimom za 10 dobitnika će biti organizirano u periodu nakon koncerta, a ovisno o njegovoj raspoloživosti. Svi dobitnici će ostvariti pravo na druženje sa Massimom ukoliko se pojave u prethodno dogovorenom terminu na dogovorenom mjestu.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog Članka ne preuzme svoju nagradu, bit će telefonski obaviješten o dobitku koji mora podići u roku do 14.2.2014. (ulaznice), a druženje prema dogovoru.

Po isteku gore navedenih rokova, Priređivač će putem zapisnika utvrditi broj i vrijednost nagrada koje nisu preuzete te će u slučaju da vrijednost nepodijeljenih pojedinačnih nagrada prelazi 5 000 kn (pettisuća kuna) postupiti u skladu sa Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10; odredbe čl.11. i 15.).

Priređivač ne snosi putne troškove niti druge troškove povezane s podizanjem nagrada.

Sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade prestaju trenutkom preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Članak 6
Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe koje prebivaju u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača te tvrtke Moj telekom d.o.o., telekomunikacijskog partnera u organizaciji nagradne igre te članovi njihovih užih obitelji.

Članak 7
Odgovornost

Svi zahtjevi za nagradom su podložni provjeri od strane Priređivača. Zahtjevi zaprimljeni nakon datuma navedenog u Pravilima smatrat će se nevažećim.

Članak 8
Sudionici/suglasnost s pravilima

Sudionici koji sudjeluju u nagradnoj igri nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu vrstu nagrade. Sudjelujući u ovoj nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 9
Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne i nepotpune prijave nevažeće su i ne daju sudioniku pravo ni na kakvu nagradu.

Članak 10
Publicitet

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovi osobni podaci: ime, adresa, slika, telefonski broj, video materijal i sl. mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Isto tako, svi sudionici su suglasni da Priređivač može komunicirati s njima putem SMS-a u periodu trajanja nagradne igre.

Članak 11
Porezi

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze ili naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12
Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre bit će objavljena prije početka nagradne igre na Internet stranici www.vecernji.hr, a mogu se dobiti na uvid u prostorijama Priređivača.

Članak 13
Maloljetnici

Prema Zakonu maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su skrbnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika te ukoliko se slažu s Pravilima nagradne igre.

Članak 14
U slučaju spora

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradne igre bit će nadležan Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15
Objava dobitnika

Dobitnici u nagradnoj igri bit će objavljeni na Internet stranici www.vecernji.hr dana najkasnije dva dana od izvlačenja

Članak 16
Prekid nagradne igre

Nagradna igra se može odgoditi ili prekinuti jedino u slučaju više sile te razloga izvan kontrole Priređivača.

Zagreb, 27.1.2014.

Večernji list d.o.o.

Direktorica marketinga

Jasminka Đaković

KLASA: UP/I- 460-02/14-01/63

URBROJ: 513-07-21-01/14-2

Zagreb, 31. siječnja 2014.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?