Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usavršite jezik

Večernji list podržava vas u učenju stranih jezika uz jezične priručnike na dar

27.02.2018.
u 09:51

Ako već neko vrijeme planirate usavršiti jezik, sada je vrijeme. Večernji list daruje vam napredni priručnik engleskog i talijanskog jezika

Upisati tečaj i početi učiti strani jezik uvijek je mudra odluka. Bilo da je riječ o putovanju za godišnji odmor ili poslu, poznavanje stranog jezika uvijek vas može dovesti dalje nego što mislite.

Kako biste se lakše snašli u situacijama kada vam zatreba znanje stranog jezika, Večernji list 27. i 28. 2. daruje vam konverzacijske priručnike engleskog i talijanskog.

Razgovorni priručnici engleskog i talijanskog jezika namijenjeni su svima koji su već naučili osnove, ali bi svoje znanje htjeli primijeniti u praksi i u svakodnevnim situacijama. Možda se spremate na put i želite doznati više o destinaciji od lokalaca. Možda niste imali sreće pa vam se auto pokvario ili ste ostali bez novca pa vam treba pomoć za nastavak putovanja. U ovim razgovornim priručnicima za svaku situaciju možete pronaći primjere najčešćih razgovora, natuknice i obrasce.

Prijeđite preko svih jezičnih barijera uz razgovorne priručnike Večernjeg lista. U utorak 27. 2. na kioscima potražite rječnik engleskog, a u srijedu 28. 2. talijanskog jezika. Oba rječnika dolaze uz Večernji list na dar.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije