Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirala prijatelje i kćer

Žena s neobičnom tetovažom objasnila značenje iste: ‘Uz pomoć nje mjerim penise muškarcima…’

@tracykissdotcom
09.02.2022.
u 22:25

"Ne mislim da je neprimjerena..."

Tracy Kiss iz Buckinghamshirea šokirala je svoju kćer, kao i pratitelje na društvenim mrežama nakon što je otkrila značenje svoje nove tetovaže.

Ova 34-godišnjakinja otišla je kod tattoo majstora i na podlaktici tetovirala ravnalo - kako bi mogla mjeriti penis muškarcima s kojima spava.

“Muškarci me traže da zadrže moji donji veš, pramen kose ili da im šaljem provokativne fotografije. Sada ću ja tražiti da mjerim veličinu penisa.”

Otkrila je da prijatelji misle da je tetovaža ekstremna i da je potpuno ne primjereno pitati muškarca da izmjerim njegov penis, ali ona misli da će joj pomoći i u drugim stvarima u životu, prenosi Daily Star.

Foto: @tracykissdotcom

Znate li po čemu su posebni oni koji imaju tetovaže? Od ostalih se razlikuju u tri osobine.

Osim prijatelja, ni kći baš nije oduševljena. “Kći je bila šokirana, ali je odmah shvatila čemu tetovaža služi, a ja sam se samo smijala.”

Tracy inače ima više od milijun pratitelja na Instagramu, a novac zarađuje postavljanjem provokativnih fotografija na OnlyFans.

Osim toga, ova majka dvoje djece sama za sebe kaže da je ovisna o seksu, a tetovažom ne želi uvrijediti niti jednog muškarca. “Svatko je poseban na svoj način, bez obzira na veličinu tijela, visinu, obline…”, zaključila je.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11
Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
08:53 10.02.2022.

sigurno su joj usnice puna botoxa a mozak jest samo voda...jeli se cudite da je rat kam god dodeš zbog ovakvih budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije