Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Htjela je manikuru sa srcima, ali ono što su joj napravili daleko je od toga: ‘Kao da imam plastelin na rukama…’

Luxie, TikTok
07.02.2022.
u 12:30

Salon joj je ponudio povrat novca i novu manikuru, ali je odbila.

Zvijezda društvenih mreža, Luxie, podijelila je sa svojim pratiteljima jedno loše iskustvo s profesionalnom manikurom.

Iako gotovo nikada ne odlazi na ovaj tretman, htjela je urediti nokte za nadolazeće Valentinovo, pa je rezervirala termin u jednom salonu.

Rekla je da želi nježno ružičasti lak i nekoliko nacrtanih crvenih srca. Iako se njoj to nije činilo pretjerano zahtjevnim nail artom, djevojka koja je odrađivala posao nije isto mislila, očito.

Kako prenosi The Sun, manikura koju je dobila nije bila ni približna onoj koju je htjela. “Zamislite ovo. Nikad ne idete na manikuru i odlučite se počastiti i urediti za Valentinovo. Rezervirate termin u jednom novom salonu, pokažete što želite, a dobijete ovo”, govori Luxie u video objavi na TikToku.

“Iz daleka se možda i ne čini tako strašno, ali izbliza… Očito je djelatnici ovo bila prva manikura ikada.”

Luxie se obratila salonu putem Instagrama i rekla da je joj je žao, ali da je ovo najgora manikura ikada. “Kao da imam Play-Doh na noktima.”

Ponudili su joj povrat novca i novu manikuru, ali odlučila je otići u drugi salon. “Tamo se nikada više neću vratiti, ne vjerujem nikome od vas”, napisala im je i završila razgovor.

@luxieslife This is my nightmare. This is it. I’m living my nightmare. #nailsalon #nails #nailart #help ♬ original sound - LuxiesLife

Pogledajte u nokte: Njihov izgled otkriva brojne zdravstvene probleme!

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

OZ
ozbiljan22
13:13 07.02.2022.

He he, htjela jeftino preko kruha pogaču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije