Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno

Žena otkrila trik s kojim je gotovo nemoguće da hrana u staklenkama postane pljesniva

Facebook
14.02.2023.
u 06:00

Samo ih nakon otvaranja treba drugačije slagati, objasnila je.

Jedna je žena iz Velike Britanije na Facebooku podijelila super trik s kojima se namirnice u staklenkama neće pokvariti, odnosno na njima se neće stvoriti plijesan - a stručnjaci se slažu da djeluje, prenosi news.com.au.

Ona naime sve svoje staklenke okreće naopako, a u Facebook grupi "The Prepped Mama" kaže kako s tom metodom štedi i spriječava bacanje hrane.

"Jednom kada ju otvorite, staklenku vratite u hladnjak, ali na obrnutu stranu. Okrenite ih naopako kako se ne bi stvorila plijesan. Štedite novac i vrijeme", napisala je.

Druge su joj Facebook korisnice zahvalile na ovom savjetu, a jedna je ispričala kako je trik isprobala sa sosom od rajčice i kako se nije pokvario. 

Možda mislite kako će cijeli hladnjak biti neuredan ovom metodom, ali stručnjaci kažu da je ovo odličan način čuvanja hrane, jer kada staklenku okrenete naopako jako malo zraka ulazi unutra i gotovo je nemoguće da se pokvari.

Još jedan savjet je da uvijek hranu iz staklenke kao što je pekmez, sos od rajčice ili neki drugi namaz, uzimate čistim priborom i držite otvoreno što je kraće moguće.

 

Majka pokazala kuhinjski trik i raspametila društvene mreže

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije