Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Želite promijeniti svoj izgled, a ne znate u kojem smjeru krenuti?

westgate (1)
Foto: Westgate
1/9
PR
Autor
PR članak
30.11.2011.
u 13:49

Na natječaj „MAKE OVER“ mogu se prijaviti sve žene do 6. prosinca 2011. godine na info pultu centra Westgate

Trgovački centar Westgate jednoj će sretnici omogućiti Dan iz snova uz totalni MAKE OVER – besplatni novi outfit, make up i frizuru.  Sve dame koje to još nisu učinile, mogu se prijaviti na natječaj na infopultu Westgatea do 6. prosinca 2011. godine i postati dio utrke za pravi zvjezdani tretman.

Nema djevojke ili žene koja se prije ili kasnije ne nađe u životnom razdoblju u kojem je željna promjene, ali ne zna u kojem smjeru krenuti. Nekad je dovoljno promijeniti frizuru, osvježiti kosu pramenovima ili ju jednostavno skratiti, nekad su nužne make up promjene, a ponekad se radi i o cjelovitoj promjeni – totalnom make overu. Baš takav totalni MAKE OVER uz dan iz snova i osobnu stilisticu Sanju Ambrinac jednoj će dami omogućiti Westgate.

Na natječaj naziva „MAKE OVER“ mogu se prijaviti sve žene do 6. prosinca 2011. godine, na info pultu centra. Nakon prijava održat će se casting na kojem će stručni ocjenjivački sud sastavljen od celebrityja, a  na čelu s voditeljicom marketinga Westgatea Ernom Žganjar odabrati sretnu dobitnicu pravog zvjezdanog tretmana. Termin castinga bit će objavljen na Facebook stranici centra.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?