Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost

Želite mlađu kožu bez bora? Pokušajte s “električnim” kremama

'article_nnn_ziv_190710'
''
20.07.2010.
u 10:34

Američki stručnjaci proizveli su kremu koja potiče nastanak kolagena oponašajući prirodnu električnu mikrostruju

Žene su spremne učiniti gotovo sve kako bi sakrile posljedice starenja, a najnoviji izum zvuči gotovo nevjerojatno – krema s električnim nabojem. Iako zvuči dramatično, objašnjenje zvuči logično. Već se zna da se stanice kože obnavljaju uz pomoć struje, koja s godinama slabi pa se koža opušta.

Vođeni ovom idejom stručnjaci u tvrtki Johnson & Johnson osmislili su kremu koja će povećati snagu ove prirodne struje. Rezultat su dvije kreme, jedna tvrtke RoC i jedna Neutrogene, koje se nadopunjavaju. Obje proizvode mikrostrujne tokove koji potiču stvaranje kolagena pa je koža čvršća i s manje bora.

Ova se tehnologija stimulacije mikrostrujom već primjenjuje u liječenju rana i fizioterapiji. Krema je zasad dostupna samo na američkom tržištu, a u Europu ju je “prokrijumčarila” Kate Moss.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
pletenica
13:39 20.07.2010.

Pogrešno! Žene NISU spremne učiniti gotovo sve kako bi sakile posljedice starenja.

Avatar Časna seka
Časna seka
18:29 20.07.2010.

Radman će sa svojim Eliksirom mladosti to učiniti nepotrebnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije