Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!

Želite li besprijekoran ten, slijedite ovu japansku metodu jutarnjeg umivanja

Shutterstock
29.04.2021.
u 07:00

Ne morate ovo raditi svakodnevno, Japanci kažu da je sasvim dovoljno četiri puta tjedno.

Želite li imati odličan ten bez puno nečistoća i nesavršenosti, isprobajte metodu umivanja koju su osmislili Japanci. Iako traje otprilike 10 minuta, jer ima tri ključna koraka, oni koji je prakticiraju tvrdi da se zaista isplati ustati toliko ranije za zdravu kožu. Ne morate ovo raditi svakodnevno, Japanci kažu da je sasvim dovoljno četiri puta tjedno.

Metoda 4-2-4 podijeljena je u vremenske faze, a prvo započinjete uljem - možete koristiti jojobino ili ricinusovo. Masirajte ga četiri minute u lice, omekšat će gornji sloj i tako pomoći u odčepljivanju pora i izvlačenju toksina.

Zagrepčanku Mirtu (23) prati 4,9 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične!

Druge dvije minute nanesite malo sredstva za čišćenje - stručnjaci više vole ona kremasta nego pjenasta ili gel jer ne isušuju kožu toliko - i očistite lice nježnim pokretima.

Kako prenosi Bright Side, zadnja faza je ispiranje. Ispirite toplom vodom dvije minute, a zatim preostale dvije s hladnom. Topla voda će isprati višak ulja s kože i povećati protok krvi na površini, dok će hladna voda bolje zatvoriti pore. 

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak:

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije