Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoooj...

Žalila se psihoterapeutkinji na bivšeg, a onda otkrila neugodnu istinu: On i terapeutkinja se poznaju...

@lilylogsdon, TikTok
07.03.2022.
u 10:28

"Odmah bih pronašla drugog terapeuta", komentirala je video autorice jedna korisnica TikToka.

Djevojka imena Lily nije se mogla nositi s prekidom veze, pa je odlučila posjetiti psihoterapeutkinju, ispričati joj iskustvo bivšim i polako ostavljati iza sebe tu priču.

Tijekom susreta Lily je rekla njegovo puno ime, a psihoterapeutkinja, koja ju je do tada pažljivo slušala, nije mogla sakriti šok.

Naime, mladić na kojeg se Lily žalila bio je njezin nećak!

@lilylogsdon i wish i was Joe King♥️ #greenscreenvideo #fyp ♬ original sound - kooze

Djevojka je situaciju ispričala u videu i podijelila ga na TikToku, ali nije otkrila ide li još kod iste žene na terapije ili je to bio njihov posljednji susret, prenosi The Sun.

“Samo bih ustao i izašao van”, napisao je jedan korisnik dok su drugi komentirali da im je to jedan od najvećih strahova kod odlaska na terapiju: “Ovo me baš plaši, moja terapeutkinja još živi jako blizu mene.”

“U osnovnoj školi sam odlazila na terapije, a žena koja mi je pomagala bila je kuma djeteta koje me maltretiralo”, napisao je netko slično iskustvo.

 U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije