Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

WhatsApp predstavio novost u dopisivanju: Od sada možete slati poruke koje će nestati nakon nekoliko dana

Shutterstock
04.11.2020.
u 10:30

Sve više aplikacija radi na principu 'nestajanja' sadržaja nakon određenog vremena.

Već neko vrijeme priča se da će WhatsApp uvesti jednu, ali veliku promjenu u načinu rada – i napokon je otkriveno o čemu je riječ.

Ova najpopularnija aplikacija za komuniciranje od sada ima opciju ''poruke koje same nestaju''. Naime, tu opciju morate posebno uključiti u postavkama, a jednom kada je uključite, sve poruke koje šaljete određenoj osobi ili u grupnim razgovorima nestat će nakon sedam dana, prenosi LADBible.

Iz WhatsAppa napomenuli su nekoliko stvari koje trebate znati prije nego što uključite ovaj način rada. Prvo, ako koristite ovu opciju u razgovoru s jednom osobom, možete je uključivati i isključivati koliko god puta želite, ali u grupnim razgovorima to kontroliraju administratori. 

Šokantni zaključci istraživanja: Deset načina na koje će nas pandemija promijeniti!

Također, ako osoba kojoj ste poslali poruku ne otvori je u roku od sedam dana, poruka će nestati, ali pregled poruke bit će vidljiv u notifikacijama. Dakle, to ne znači da osoba neće moći napraviti screenshot vaše poruke i na taj način imati dokaz da se komunikacija, barem s jedne strane, dogodila. Sve fotografije i videozapisi koje šaljete spremat će se u galeriju samo ako imate uključenu opciju automatskog spremanja. Kada poruka nestane, sadržaj i dalje ostaje na vašem uređaju.

Još uvijek nije poznato kada će opcija biti dostupna.

Budite oprezni s WhatsApp porukama: MUP ne prikuplja osobne podatke građana

1/1

Komentara 2

FE
FerengiZagreb
13:41 04.11.2020.

onak, telegram ima tu opciju oduvijek

MO
montello
18:06 04.11.2020.

odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije