Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Westgateov Božićni sajam i odličan božićni shopping!

Westgate Shopping City,  (1)
Foto: Westgate Shopping City
1/4
PR
Autor
PR članak
17.12.2012.
u 14:45

U petak, 21. i u subotu, 22. prosinca, centar će raditi do ponoći.

Čarobna blagdanska atmosfera u Westgateu pravo je nadahnuće za kupnju originalnih poklona. Veliki Božićni sajam koji traje od 14. do 23. prosinca prava je poslastica za posjetitelje Westgatea svih uzrasta, a prilika za odličnu i povoljniju kupnju zaista ima napretek – preostaje vam jedino da se zaputite u Westgate i odaberete ono najbolje za sebe i svoje najmilije.

Veliki Božićni sajam i akcija „Sretni kolačić“ za potpuni predblagdanski doživljaj

Westgate je u susret ovih blagdana postao domaćin velikog Božićnog sajma koji traje do nedjelje, 23. prosinca, a na kojem je moguće pronaći zaista sve za blagdane iz snova. U sklopu sajma moguće je pronaći originalne poklone, ukrase i dekoracije, kao i mirisne kolače, vina i medarske proizvode, koji će vaš dom učiniti jedinstvenim ovoga Božića. Na sajmu vas čekaju brojni izlagači s prigodnim proizvodima i uslugama, a u sklopu sajma posjetitelje očekuje i prigodni zabavni program (tombole, radionice za djecu i odrasle, degustacije, savjetovanja, masaže i dr.)

S obzirom na odličan odaziv posjetitelja i svijest o važnosti humanitarnog djelovanja, velika humanitarna akcija Westgatea „Sretni kolačić“ traje sve do nedjelje, 23. prosinca. Prilikom kupnje svakog kolačića posjetitelji daruju 3 kune Dječjoj bolnici Srebrnjak, a ujedno i ostvaruju brojne popuste i pogodnosti za kupnju u Westgateu.

Westgate – mjesto idealnog božićnog shoppinga

U želji da ovaj Božić svima bude sretan, te da svaki poklon nađe svog vlasnika, Westgate kao najveći trgovački centar, svojim posjetiteljima osigurava idealan božićni shopping u romantičnoj i veseloj atmosferi koja se osjeća unutar cijelog centra. Radno vrijeme je prilagođeno shopping groznici, te će u petak, 21. i u subotu, 22. prosinca, centar raditi do ponoći. Originalne poklone za sve, od najmlađih pa do starijih, moguće je pronaći u Westgateu po povoljnijim predblagdanskim cijenama. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?