Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Vratili joj novac, ali tek nakon što su pregledali snimku s kamere

Koliko nas snimaju i nadziru dok kupujemo nije ni slutila čitateljica Renata Bonačić iz Zagreba koja je to otkrila na neobičan način
10. ožujka 2011. u 14:54 5 komentara 16 prikaza
kupac u trgovini
Foto: arhiva vl

Koliko nas snimaju i nadziru dok kupujemo nije ni slutila čitateljica Renata Bonačić iz Zagreba koja je to otkrila na neobičan način. 

– Kupovala sam u samoposluživanju u susjedstvu i tek kad sam došla kući i pregledala kupljenu robu, vidjela sam da sadržaj ne odgovara računu te kako je na računu blokiran ručnik koji nisam kupila – kazala je čitateljica. Vratila se, kaže, u samoposluživanje i zatražila razgovor s poslovođom koji je s blagajnicom i njom pregledao snimku nadzorne kamere. Objasnili su joj kako je zabilježeno da doista nije kupila ručnik te joj je novac, a riječ je o 16 kuna, vraćen.

– Ugodno sam iznenađena jer je moja reklamacija brzo riješena iako je riječ o samo 16 kuna. No iznenadila sam se što su me, a očito ne samo mene nego i sve kupce, snimili, i to ne samo tada nego i svaki put kada sam u trgovini. Osjećaj je pomalo “bigbraderovski” - zaključuje.

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • starwars:

    Uf koja vijest! Bigbraderovski! Žena je snimljena! Na kameri! Dajte ljudi više prestanite dramatizirati oko tih nadzornih kamera, pa to već odavno stoji po svim bankama, trgovinama, liftovima, ulazima i gdje već ne! Kog boga pravite dramu? Neka snimaju da ... prikaži još! su snimali i više manje bi se kralo.

  • liliZG:

    Jako licemjerno, znači smetalo bi ju da su otkrili da ona laže..............................ovako dobila lovu i svi sretni.....

  • boston:

    \"osjecaj je bigbroderovski....\" Hmmm. Kako se to spika na Kroejsanskom lengvidzu ??