Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki brat

Vratili joj novac, ali tek nakon što su pregledali snimku s kamere

kupac u trgovini
arhiva vl
10.03.2011.
u 14:54

Koliko nas snimaju i nadziru dok kupujemo nije ni slutila čitateljica Renata Bonačić iz Zagreba koja je to otkrila na neobičan način

Koliko nas snimaju i nadziru dok kupujemo nije ni slutila čitateljica Renata Bonačić iz Zagreba koja je to otkrila na neobičan način. 

– Kupovala sam u samoposluživanju u susjedstvu i tek kad sam došla kući i pregledala kupljenu robu, vidjela sam da sadržaj ne odgovara računu te kako je na računu blokiran ručnik koji nisam kupila – kazala je čitateljica. Vratila se, kaže, u samoposluživanje i zatražila razgovor s poslovođom koji je s blagajnicom i njom pregledao snimku nadzorne kamere. Objasnili su joj kako je zabilježeno da doista nije kupila ručnik te joj je novac, a riječ je o 16 kuna, vraćen.

– Ugodno sam iznenađena jer je moja reklamacija brzo riješena iako je riječ o samo 16 kuna. No iznenadila sam se što su me, a očito ne samo mene nego i sve kupce, snimili, i to ne samo tada nego i svaki put kada sam u trgovini. Osjećaj je pomalo “bigbraderovski” - zaključuje.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
starwars
22:13 11.01.2012.

Uf koja vijest! Bigbraderovski! Žena je snimljena! Na kameri! Dajte ljudi više prestanite dramatizirati oko tih nadzornih kamera, pa to već odavno stoji po svim bankama, trgovinama, liftovima, ulazima i gdje već ne! Kog boga pravite dramu? Neka snimaju da su snimali i više manje bi se kralo.

LI
liliZG
15:12 10.03.2011.

Jako licemjerno, znači smetalo bi ju da su otkrili da ona laže..............................ovako dobila lovu i svi sretni.....

BO
boston
15:58 10.03.2011.

\"osjecaj je bigbroderovski....\" Hmmm. Kako se to spika na Kroejsanskom lengvidzu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije