Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adventska šopingmanija

Vodič kroz najoriginalnije božićne darove za koje nećete morati izdvojiti pravo bogatstvo

Adventska šopingmanija
Foto: Shutterstock
1/5
03.12.2018.
u 07:00

Bliži se Božićna ludnica, a darovi vam nisu ni na kraj pameti. Ove vam godine nudimo malu pomoć što odabrati i kako se unaprijed riješiti blagdanske ludnice po shopping centrima. Ovih blagdana poklonite nešto drugačije, a uz naš vodič mi vam darujemo vaše vrijeme

U glavi vam je još situacija od prošlih par godina kad ste sami sebi rekli da iduće godine sigurno nećete kupovati u zadnji tren i da ćete ipak malo razmisliti što kupiti najdražima, a ne gledati što je ostalo po dućanima. Uz naš vodič kroz darove, uštedjet ćete vrijeme i razveseliti najdraže bez da potrošite pravo bogatstvo.

Možete bolje od potkošulje i čarapa

Gaming pribor je visoko na listi želja svih klinaca i onih malo starijih tinejdžera koji se i dalje ne žele riješiti omiljene ’plejke’.

Foto: Promo

Koliko god vama bilo suludo igrati igrice, imajte na umu da je klincima to neopisivo zadovoljstvo. I vaši roditelji su se čudili kad ste rekli da bi htjeli walkman ili mini liniju s trostrukim cd changerom, njima je bio radio dovoljan, a čarape i potkošulja baš praktičan dar. E, pa tako je i s igricama i današnjim klincima. A, nema bolje stvari od moderne igre koju možete igrati sa svim frendovima u mreži. Za to će vam trebati originalna igra kako bi se mogli registrirati na raznim serverima. Ukoliko ne kupujete najnovije naslove možete proći dosta jeftino, već od 39 kuna za razne platforme. Ostaje vam samo malo se zanimati koju vrstu igrica vaš mališan voli igrati i odabrati ono što nema u kolekciji. Cijelu ponudu pogledajte na www.sancta-domenica.hr, a ako ovih blagdana plaćate Mastercard® karticom ostvarujete popust od 20 posto što nikako ne smijete propustiti.

Daruj doživljaj

Najgore je kupovati poklon za osobu koju dobro znate, a opet nemate pojma što joj darovati. Ovdje poklon najviše ovisi o osobi, mi vam dajemo par maštovitih prijedloga, a za realizaciju tu je Mastercard sa svojim pogodnostima:

Neprocjenjivo iskustvo – poklonite nešto neprocjenjivo poput leta balonom ili wine tasting vikenda voljenoj osobi. Više ideja pronađite ovdje.

Foto: Promo

Dar za filmoljupce - korisnici koji plate beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom ponedjeljkom u CineStar kinima za kupljenu ulaznicu dobiju jednu na dar. Za dvije ulaznice kupljene Mastercard ili Maestro karticom online za projekcije utorkom, korisnici dobiju jednu ulaznicu za projekcije sljedećih utoraka.

Foto: Promo
Dar za pustolove - na www.croatia-tickets.com kupite ulaznice za turističke atrakcije, kulturno-zabavna i sportska događanja, karte za putovanja ili aranžmane za turistička putovanja i s Mastercard karticom ostvarite 10 posto popusta.

Dar za one koji su željni otkrivanja novih destinacija - petkom ostvarite deset posto popusta na plaćanje Mastercard karticama u poslovnicama Atlasa. Korisnici Mastercard i Maestro kartica imaju priliku ostvariti do 15% popusta na avionske karte tvrtke Turkish Airlines za putovanja u razdoblju od 1. siječnja do 31. svibnja 2019. Ova pogodnost može se iskoristiti na letovima iz Zagreba za Bangkok, New York, Maldive, Mauricijus, Sejšele, Mumbai, Kuala Lumpur, Singapur, Šangaj, Hong Kong...

Foto: Shutterstock

Dar za one željne dugih razgovora - svi oni koji vole “lamentirati” s obitelji i prijateljima mogu nadoplatiti bon na webu, a plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20 posto više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez roka trajanja.

Dar za one koji su spremni otkrivati nove okuse -

korisnici Mastercard i Maestro kartica u 16 odabranih restorana diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti za sebe i svoje goste i to do 31. prosinca ove godine. Do 19.siječnja 2019. svakog četvrtka uživajte u popustu od 10 posto na plaćanje Mastercard i Maestro karticama u Bistrou Rougemarin, Bistro Rougemarin City, Santoku Butchery, Santoku Dolac Butchery i Bagel & Lobster Barru. Tijekom promocije na Adventu u Zagrebu za kupnju Artisan čokolade dobiva se jedna takva čokolada gratis.

Više informacija o restoranima i pogodnostima pogledajte ovdje.

Kakav god dar odabrali bitno je da i za vrijeme blagdanske groznice nađete vremena za sebe i svoje najbliže jer ne zaboravite da su vaši zajednički trenuci neprocjenjivi. Pronađite svoja priceless iskustva i podijelite ih s onima koje volite. Više o nezaboravnim doživljajima pogledajte ovdje.

*sadržaj omogućio Mastercard

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije