Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi intimu

'U vezi smo tri godine, ali moj dečko i dalje ne želi seks sa mnom'

shutterstock
03.03.2022.
u 20:32

Žive daleko pa se ne vide toliko često, ali razgovarali su o zajedničkom useljenju.

–Moj dečko i ja u vezi smo već tri godine, ali nikada nismo imali seks. Kad god ga počnem dodirivati, on me zaustavi i kaže da trebamo ići spavati – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Žive daleko pa se ne vide toliko često, ali razgovarali su o zajedničkom useljenju. Voli ga i imaju toliko toga zajedničkog, ali brine se da, ako ostane s njim, nikada neće imati fizički odnos.

– Mijenja temu kad pokušam razgovarati s njim.  Ne želim ga uznemiriti, ali premlada sam da bih odustala od seksa, a i jednog dana želim djecu.  Što da napravim? – pitala je stručnjakinju.

– Seks je normalan i zdrav te stvara intimnost. Bila si vrlo strpljiva, ali zamislite koliko će biti gore kada se uselite zajedno. Nepošteno je od njega da odbije raspravljati o tome. Možda je aseksualan, ima fizički problem ili se jednostavno boji. Recite mu da ćete ga podržati u rješavanju problema. Predložite mu da vidi svog liječnika opće prakse – odgovorila joj je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
05:34 04.03.2022.

Koje smeće od članka i novina!? Gdje pronalazite autore ovakvih besmislica?

MO
montello
14:53 04.03.2022.

Ostavis ga i gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije