Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo istraživanje

Liječnik otkrio: 'Kažiprst na muškarčevoj ruci može vam puno otkriti o njemu!'

TikTok
03.03.2022.
u 00:08

Video je ostavio popriličan dojam na brojne korisnike društvenih mreža, koji su odmah bacili pogled na svoj prste.

Na veliko čuđenje korisnika društvenih mreža, plastični kirurg  Anthony Youn objasnio je da duljina kažiprsta na muškarčevoj ruci može prilično točno predvidjeti veličinu penisa.

Anthony redovito dijeli zanimljive medicinske činjenice te educira korisnike o fascinantnim temama vezanim za zdravlje i ljudsku biologiju, kako piše Mirror.

Nedavni video, koji je pregledan više od 1,1 milijun puta, otkrio je da zapravo postoji značajna korelacija između duljine kažiprsta i veličine penisa. Liječnik je otkrio detalje studije objavljene u Asian Journal of Andrology još 2011. godine, koja je provedena na 144 Korejca starijih od dvadeset godina.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6
@tonyyounmd How your fingers predict the length of your junk! #study #facts #anatomy ♬ Stereo Love - instrumental

Muškarci, koji su svi bili hospitalizirani zbog urološke operacije, anestezirani su prije svojih operacija, nakon što su prethodno dali svoj "informirani pristanak".

Dok su još bili pod anestezijom, kirurzi su muškarcima izmjerili duljinu kažiprsta i prstenjaka, prije nego što su nastavili mjeriti veličinu njihovog penisa.

Utvrđeno je da su muškarci s manjim kažiprstom imali veći penis, dok su oni s dužim kažiprstom imali manji penis. Kako objašnjavaju autori ove studije: "Na temelju ovih dokaza, otkrivamo da omjer duljine prstiju može predvidjeti veličinu penisa odrasle osobe i da učinci prenatalnog testosterona mogu djelomično objasniti razlike u duljini penisa".

Video je ostavio popriličan dojam na brojne korisnike društvenih mreža, koji su odmah bacili pogled na svoj prste.

"Imam male prste... ovo ne može biti ispravno", rekao je jedna korisnik, dok je drugi dodao: "U početku sam se uplašio jer imam kratke prste."

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:20 03.03.2022.

Zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije