Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretna slučajnost

Tetovaža napravljena prije pandemije sada dobila novo značenje: 'Želim je skinuti, svi misle da ima veze s koronom'

TikTok
24.02.2021.
u 13:30

Cijelu pandemiju nosila je odjeću s dugim rukavima jer joj je bilo neugodno pokazivati tetovažu.

Korisnica društvenih mreža, Leah, tetovirala se početkom ožujka prošle godine, netom prije nego što je koronavirus postao ozbiljna stvar i mnoge države su zatvorile svoje granice. Sada, samo jednu godinu kasnije, želi ukloniti svoju tetovažu jer je svi povezuju s ovom pandemijom, kako piše Mirror.

Njezina tetovaža, prevedeno znači: ‘Hrabro i radikalno, odbijte nositi masku’. Iako je njezina tetovaža prvo predstavljala da treba biti vjeran sebi i iskreno, sada se čini kao da odbija nositi zaštitnu masku za lice tijekom pandemija. 

Cijelu stvar podijelila je u videu na TikToku kada se priključila trendu koji je tražio osobe da pokažu svoju najgluplju tetovažu. Njezin video brzo je postao viralan i prikupio više od 600 tisuća pregleda.

@wakaflockafloccar

#stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. #fyp #foryoupage #tattoo #worsttattoo #winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️

♬ original sound - wakaflockafloccare

- Dakle, napravila sam ovu tetovažu. Želim je već par godina, a u osnovi znači biti vjeran sebi i i ne pretvarati se da si nešto što nisi. Napravila sam je 4. ožujka 2020. i kaže: Hrabro i radikalno, odbijte nositi masku - kaže u svom videu.

Također je otkrila da je cijelu pandemiju nosila odjeću s dugim rukavima jer joj je bilo neugodno pokazivati tetovažu, ali da još nije sasvim sigurna hoće li je ukloniti ili ostaviti kao smiješnu priču za poslije pandemije.

Bizarni zahtjevi mladenke: Ili prikrij tetovaže, ili nećeš smjeti na moje vjenčanje!

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
08:52 25.02.2021.

Super ideja... ja nemam tetovazhu sli to shto pishe ponosno radim vech godinu dana... dajte majice s tim natpisom ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije