Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita za savjet

'Suprug me uvijek odbije kada želim seks, više ne znam kako popraviti situaciju'

shutterstock
12.07.2021.
u 20:00

Osjeća se odbačeno i manje privlačnom, ali više ne zna što napraviti da promijeni stvari

- Već nekoliko mjeseci moj suprug ne želi seks. Kad god pokrenem nešto u krevetu, on me jednostavno odgurne. Isprobala sam razne stvari, romantične večere, seksi odjeću i slično, ali ništa od toga nije imalo učinka - napisala je jedna žena za stručnjakinja za odnose Coleen Nolan.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu!

1/3

Međutim, ostatak vremena je potpuno normalan i sretan, a nije ni spomenuo nedostatak seksa. Ona se sada osjeća manje privlačno i odbačeno od strane svoga supruga pa pita što još može napraviti kako bi poboljšala njihov seksualni život.

- Morate razgovarati o tome! Nije lako voditi taj razgovor, ali je bitno. Trenutno između vas nema komunikacije. Zato prestanite ga zavađati i pitajte ga zašto više ne želi seks. Moglo bi postojati puno razloga zašto i vjerojatno nijedan od njih nema veze s tim što vas ne voli ili ne smatra privlačnom. Možda je pod stresom zbog posla ili se osjeća loše. Smanjite pritisak na seks i pogledajte što će se dogoditi, možda će se osjećati opuštenije pa će ga sam inicirati - odgovorila joj je stručnjakinja.

Bračni par iz SAD-a triciklima putuje po svijetu, prošli su i kroz Zagreb: "Bili smo u Sinju! Alka nam se jako svidjela!"

Ključne riječi

Komentara 6

WA
wannabenovinari
20:49 12.07.2021.

Ako si ženstvena i seksi, popravi si situaciju s nekim tko će te htjeti. Ako nisi, well...

PP
Pucvala_premium.2
18:37 13.07.2021.

Prezaposlen je , mora dva prajda u mjesec dana organizirat i druzi se previse u skupstini sa prajdovcima , pogledaj dal ga boli straznjica , mozda je to razlog

MO
montello
13:12 13.07.2021.

Ima drugu 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije