Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu

Potrošila je 170 tisuća kuna na izgled pa tvrdi: 'Sama sam jer me se muškarci boje'

Instagram
08.07.2021.
u 13:26

Kao tinejdžericu su je zadirkivali zbog izgleda pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te se promijeniti pomoću operacija.

Céline Centino (26) iz švicarskog Züricha ima 487.000 sljedbenika na Instagramu, ali sama je već sedam godina. Ona tvrdi kako ima velikih problema s pronalaskom partnera jer je prelijepa pa joj se muškarci boje prići.

- Dok sam vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da me žele pojesti, ali kad im se malo osmjehnem da ih pozovem na razgovor, nikad ne dođu. Ponekad, ako smo u klubu i imamo puno alkohola, mogli bi me pozdraviti i čavrljati, ali oni su obično toliko pijani da ih ne mogu ni gledati - ispričala je Céline.

Karantena je inspirirala mnoge da kod kuće snimaju kratke filmove:

1/8

Čak i kad uspije dobiti muškarca na spoj, često su vrlo nervozni i sramežljivi, što potpuno upropaštava njihovu povezanost i razgovor.

- U početku su uvijek pomalo sramežljivi i plašljivi, ali kad krenemo pričati i oni shvate da sam draga, opuste se. Mislim da je stvarno slatko kad su isprva nervozni. Dečki uvijek kažu da imam jaku auru i da kad uđem u sobu mogu osjetiti moju prisutnost i bez da me vide - objasnila je. 

Voljela bi imati dečka s kojim bi dijelila svoje slobodno vrijeme i želi ozbiljnu vezu, a tvrdi kako ima zapravo vrlo malo zahtjeva za svog muškarca. Jedino što joj je bitno je da joj je dečko viši od nje te da je može dobro nasmijati, a za ostalo tvrdi da joj je osobnost puno važnija od izgleda.

Céline nije ona koja osuđuje ljude o njihovom izgledu jer su je kao tinejdžeru mučili nasilnici zbog izgleda. Stoga se i odlučila podvrgnuti brojnim operacijama koje su je koštale više od 20 tisuća funti, odnosno oko 170 tisuća kuna. 

- Prije sam bila jako nezadovoljna sobom, osjećala sam se ružno i kao da sam zarobljena u vlastitom tijelu. Počela sam vrijedno raditi kao frizerka i štedjela sav novac koji sam zaradila te si napokon priuštila prvo povećanje grudi. Sad sam tri puta povećala grudi i svakih nekoliko mjeseci dobivam filere u lice. Nakon godina maltretiranja napokon sam zadovoljna sobom i kako izgledam, imam puno prijatelja i divnu obitelj, ali voljela bih dečka s kojim bih to podijelila - ispričala je za Daily Mail.

Muškarac ovisan o operacijama i promjenama na tijelu: Ugradio kljove i uklonio dva prsta!

Ključne riječi

Komentara 3

M2
Mpx-200
18:19 11.07.2021.

Ne boje te se nego se gnušaju plastike

AR
argus35
08:24 11.07.2021.

Sise joj veće od glave a bradavice od mozga.

JO
Jozaloza
14:16 08.07.2021.

Žena je u pravu ja sam se uplašio mali joža se uplašio!!! 😬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije