Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarne cipele

Što će kraljica Elizabeta II. reći na Kirkwoodove ubojite potpetice?

Nicholas Kirkwood
Nicholas Kirkwood
05.05.2012.
u 00:01

U povodu dijamantne obljetnice kraljice Elizabete II postolarski dizajner Nicholas Kirkwood odao joj je počast cipelama posutim kristalima Swarovski s ubojitim potpeticama. Mislite da će se joj se svidjeti?

U Velikoj Britaniji sve je u znaku Olimpijskih igara i dijamantne obljetnice kraljice Elizabete II. Budući da službeno slavlje Njezina Veličanstva počinje već 2. lipnja, dizajneri ubrzano rade na modnim poslasticama kojima žele odati počast kraljici. Tako je i postolarski čarobnjak Nicholas Kirkwood kreirao par unikatnih cipela za koje smo prilično sigurni da će im se kraljica samo diviti izdaleka, ali ih neće probati.

Cipele su prekrivene crvenim i bijelim kristalima Swarovski, a ekskluzivno će se početi prodavati u njegovu londonskom butiku kad počne službeni jubilarni vikend, odnosno 2. lipnja. Veliki obožavatelj kraljevske obitelji, Kirkwood je zamislio da vrtoglave štikle budu jedan od najelegantnijih načina da iskaže potporu Njezinu Veličanstvu tijekom mnogobrojnih \"burnih\" proslava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije