Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske tajne

Šokirana žena: "Moj djed je svoju drugu obitelj skrivao od nas 45 godina - DNK ne laže"

Stariji par
Shuttershock
23.03.2023.
u 15:30

Žena je na Redditu podijelila kako je otkrila najdublju, najmračniju tajnu svog djeda kada je radila kućni DNK test i kaže da je istina uništila cijelu njezinu obitelj.

Svaka obitelj ima svoje tajne, ali one su obično bezopasne i ne morate se brinuti. Međutim, jedna je žena otkrila najdublju, najmračniju tajnu svog djeda kada je iz zabave radila kućni DNK test, prenosi Mirror.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

Stariji par
1/9

Žena je naručila komplete za testiranje za svoje kućanstvo nakon što su postali popularni, ali je odmah zažalila nakon što su stigli rezultati. Rekla je: „Nabavila sam komplet za kućno DNK testiranje. Zatim sam nabavila pribor za svoju braću, sestre i roditelje. To je potaknulo moje rođake da učine isto. Test nas je povezao s nekoliko rođaka za koje nismo znali da ih imamo“.

No ispada da njezin 67-godišnji djed ima cijelu drugu obitelj, koju je tajio najmanje 45 godina. „On je u zakonskom braku s drugom ženom, a ne s mojom bakom. Oni su se vjenčali, ali nisu u zakonskom braku. Ima ženu i hrpu djece i unučadi sa svojom drugom obitelji. Ne znam kako je to skrivao sve ovo vrijeme“, dodaje. Nastavila je objašnjavati kako njezin djed puno putuje zbog posla, ali nikad ne bi pomislila da bi on bio tip osobe koja živi tajnim dvostrukim životom.

Žena je dodala: „Moja baka je shrvana. Bili su 'u braku' 45 godina, ali pokazalo se da brak nije pravi. Nitko od nas nije imao pojma i sada je naša obitelj uništena, kao i njegova druga obitelj. Voljela bih da se mogu vratiti u prošlost i nikada ne kupiti taj glupi test“.  Uništena istinom, žena se oglasila na Redditu kako bi pozvala druge da ne kupuju DNK setove, rekavši da je "neke stvari bolje ostaviti skrivene".

Komentirajući njezinu objavu, jedan korisnik je rekao: „Zapravo je dobro da si sada saznala. DNK test je blagoslov. Tvoja bi baka mogla izgubiti sve što je mislila da pripada njoj i tvojoj obitelji, a što bi njegova zakonska obitelj mogla naslijediti i uzeti ako tvoj djed umre. Tvoja baka ima vremena da se zaštiti i nađe odvjetnika. Žao mi je što je tvoj djed pokvaren“. Drugi korisnik je dodao: „Istina obično izađe na vidjelo na ovaj ili onaj način. To tvojoj baki daje priliku da planira jer je mogla ostati bez svega da je djed umro. Nisi odgovorna za štetu tuđih laži. Ovo je velika laž“.

Treći korisnik je rekao: „Vi ste druga obitelj. Baku sada treba zakonski zaštititi. Ona neće imati pravo ni na što. Ako je imala 'vjenčanje' i znala je da nije legalno registrirano, ne dobiva ništa. Najbolje je da joj nađete odvjetnika dok je on živ i saznate na što ona ima pravo“.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije