Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nacionalno piće

Rusi okrenuli leđa votki, sada najviše piju pivo

Vodka
Foto: Thinkstock
06.03.2015.
u 11:28

Ovakav razvoj događaja rezultat je i vladine politike koja na sve moguće načine pokušava smanjiti problem alkoholizma u Rusiji

Kada je riječ o alkoholnim pićima, votka je sigurno jedan od najpoznatijih ruskih simbola.

No izgleda da su Rusi okrenuli leđa svom nacionalnom piću jer posljednji podaci pokazuju da se u toj zemlji najviše pije pivo.

Ovakav razvoj događaja rezultat je i vladine politike koja na sve moguće načine pokušava smanjiti problem alkoholizma u Rusiji pa su na žestoka pića uvedeni dodatni porez i davanja.

Unatoč tome votka se i dalje pije i odmah je poslije piva.

>>Votka ubija svakog četvrtog Rusa do 55.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:48 06.03.2015.

Vodka je Poljsko, ne Rusko pice, i Poljski, ne Ruski simbol. Dajte poucite teme o kojima pisete prije nego se (opet) ovko osramotite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije