Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAŽEMO VAM U IZBORU Kako se snaći i koji dar ovoga tjedna izabrati za proslavu Valentinova 14. veljače

Romantično iznenađenje najljepši je dar ljubavi

08.02.2009.
u 19:41

Volite li nekoga, razveseljavat ćete ga svakoga dana. No, imajući u vidu tradiciju, 14. veljače, na dan svetog Valentina, potrudite se odabranicu ili odabranika srca svog iznenaditi nečim posebnim. To ne mora (ali i može!) biti skup i ekskluzivan dar, lijepo će iznenađenje biti i neka sitnica.

Dar za Valentinovo bira sa prema duljini i ozbiljnosti veze, novčanim mogućnostima i romantičnim sklonostima.

Sitnica, ali od srca
Ako ste tek započeli vezu, besmisleno je razmetati se skupocjenim darovima, posebno ako vaš partner nema iste namjere. Naći ćete se u neugodnoj situaciji budete li, primjerice, pred dragog stavili najnoviji model luksuznog sata, a on za vas ima tek jednu crvenu ružu.

Ako ste u dugoj vezi ili braku, teško ćete iznenaditi partnera, ali barem imate asa u rukavu – poznajete ukus i afinitete drage osobe. Mnogi Valentinovo izbjegavaju jer ga smatraju potrošačkom izmišljotinom i brane svoj stav argumentima “da im nitko neće određivati kada će biti zaljubljeni i romantični”. Ako ste ipak u većini, dakle, poštovatelji te romantične tradicije, učinit ćete nešto lijepo za svoju bolju/goru polovicu. Nedostaje li vam novca, vodite se mišlju da je ionako bitna namjera.

Zgodna čestitka, ruža, ulaznice za sportski događaj..., sve su to sitnice od kojih će nekima poskočiti srce. Imate li problema s idejom, izlozi trgovina već blistaju s prigodnim srčekima. Smatrate li to presladunjavim, igrajte na kartu klasike. Parfemi, nakit, igrice, knjige, CD-i, kape, satovi samo su neki od darova koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Najbolji dar kojim možete iznenaditi dragu osobu bijeg je iz svakidašnjice. Romantičan vikend zahtijeva pomno planiranje, ali trud će se isplatiti kada voljenima na licu budete vidjeli oduševljenje.

Kulinarsko umijeće
Na listi top-iznenađenja visoko kotira i kuhanje romantične večere, pa je pravo vrijeme da pokažete kulinarsko umijeće.

Odlučite li se za kupnju donjeg rublja, morate biti sigurni da poznajete ukus voljene osobe. To je vrlo riskantan dar i zbog veličine, jer lako možete pogriješiti, pa je zato takvo iznenađenje rezervirano samo za najhrabrije. Za što god se odlučili, bitno je da na Valentinovo budete zajedno. To će biti najljepši i najvredniji dar!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije