Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativni Uskrs

PRIPREME ZA USKRS Zabava za najmlađe: Izradite uskršnje zečiće od drvenih žlica

shutterstock
27.03.2024.
u 10:30

Tijekom jednostavne izrade djeca će se zabaviti i razvijati kreativnost.

Ove godine razvijte kreativnost kod svojih najmlađih i naučite ih kako da naprave uskršnje zečiće od drvenih žlica. Tijekom jednostavne izrade djeca će se zabaviti i imati mogućnost prikazati svoju osobnost kroz odabir dekoracije svakog drvenog zeca. Također, finalni rezultat može biti super igračka, dekoracija ili poklon za voljene osobe. Ideju je na svom Instagram profilu podijelila @liddierowl

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Rowley (@liddierowl)

Potrebni materijal: 

  • drvene žlice
  • pištolj za vruće ljepljenje
  • flomaster 
  • tvrdi papir 
  • razne perlice i ukrasi 

VEZANI ČLANCI: 

Postupak izrade: Od tvrdog papira izrežite zečje uši te haljine, majice, hlače - ovisno kako želite 'odjenuti' svoga zeca. Uši zalijepite na vrh žlice te nacrtajte oči, njušku i usta. Po želji 'odjenite' i uredite svoga uskršnjeg zeca. 

Pet trikova za dekoriranje uskrsnog stola 🐰

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije