Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna...

Posljedica zaraze koronavirusom mogla bi biti i erektilna disfunkcija, upozoravaju liječnici

Shuttershock
07.12.2020.
u 12:30

Mnogi medicinski stručnjaci vjeruju da bi oni koji su preboljeli COVID-19 dugoročno mogli trpjeti razne zdravstvene posljedice

Stručnjakinja za zarazne bolesti dr. Dena Grayson upozorila je ovaj tjedan da bi COVID-19 mogao kod muškaraca uzrokovati i dugotrajne probleme erektilne disfunkcije. 

- To je nešto što nas stvarno zabrinjava; da osim što je potencijalno smrtonosan, ovaj virus očito može uzrokovati i dugotrajne, cjeloživotne komplikacije - rekla je dr. Grayson za Nbc Chicago.

Njeno mišljenje - da bi oni koji su bolest preboljeli dugoročno mogli trpjeti razne zdravstvene posljedice - dijele mnogi medicinski stručnjaci.

Foto: Shuttershock

Upozoravaju tako da se s vremenom očekuje sve više 'dugoročnih posljedica ove infekcije', uključujući i neurološke komplikacije.

I premda se još ne zna kakve će sve posljedice virus dugoročno ostaviti, i studije njemačkih znanstvenika pokazale su još krajem rujna da su se kod više od tri četvrtine pacijenata nakon infekcije COVID-19 razvili srčani problemi. Rezultate istraživanja objavili su u časopisu JAMA Cardiology.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Objavljuje Večernji list u Subota, 5. prosinca 2020.

Trebaju li maske nositi osobe koje su preboljele COVID-19, ili one koje su se cijepile?

1/3

 

Komentara 1

MO
montello
18:16 07.12.2020.

ni oni sami ne znaju nista o koroni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije