Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posjetite 'Budi.IN Sajam kreativnih detalja' i podržite mlade dizajnere

Budi.IN (1)
24sata
PR
Autor
PR članak
02.02.2013.
u 08:30

U subotu i nedjelju, 9. i 10. veljače 2013., u zagrebačkom Centru Kaptol (2. kat) od 10 do 21 sat posjetite Budi.IN Sajam kreativnih detalja

Moda može biti skupa, no stil ne. On nas čini prepoznatljivima, a dovoljan je samo jedan mali detalj da ga začinimo! Portal Budi.IN stoga za sve ljubitelje mode po prvi put organizira Budi.IN Sajam kreativnih detalja i svjetla pozornice usmjerava na ogrlice, naušnice, narukvice, torbice, broševe, prstenje, remenja, ukrase za dom, slike, namještaj, lampe... Tu ćete se moći upoznati s radom mladih i perspektivnih hrvatskih dizajnera te kupiti originalan komad asesoara ili dekora koji će upotpuniti vaš styling ili prostor u kojem živite. Sexy Plexy, Le prase, Ana Tevšić, Kriva crta, WooHoo, Portrait Shop, MoMa, Irena Vučinić samo su neki od dizajnera koji vas u subotu i nedjelju, 9. i 10. veljače, od 10 do 21 sat, čekaju u zagrebačkom Centru Kaptol (2. kat)!

Posjetite Budi.IN Sajam kreativnih detalja – zabavite se, naučite ponešto na edukativnim radionicama, osvajajte vrijedne nagrade, upoznajte i podržite mlade dizajnere kupnjom omiljenog modnog ili dekorativnog detalja i provedite vikend sa stilom!

Svi posjetitelji koji kupe neki od detalja na Sajmu moći će se fotkati s kupljenim artiklom u Samsung korneru, a Budi.IN tim odabrat će najcool fotku i nagraditi je Samsung Galaxy Kamerom!

Više detalja potražite na www.budi.in/sajam-kreativnih-detalja

Želite prijaviti greške?